Malá kytara

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
volume100

Malá kytara

Příspěvek od volume100 »

Zdravím,

scháněl jsem malou kytaru, cenově dostupnou, jenom na takové lehké brnkání, pár akordů atd...
Našel jsem toto http://aukro.cz/item875494522_detska_dr ... vdova.html. :D

Myslíte , že to k něčemu bude? :lol:
...EDGE...

Re: Malá kytara

Příspěvek od ...EDGE... »

Myslim ze ne, za 250 tak mozna sadu strun :D
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

NE! Proč malou kytaru? Je to pro dítě?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

To je mi ale drahé dřevo na podpal...
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek Kysely »

Tak jako za 250 :D Můžeš to zkusit, ale používám struny, které jsou dražší než celé tohleto :D
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Tu kytaru máme, hraje si s ní můj bratranec, jsou mu 4. Hrát se na to nedá. Vyhozené peníze, jestli to chceš na hraní...
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

volume100 píše:Zdravím,

scháněl jsem malou kytaru, cenově dostupnou, jenom na takové lehké brnkání, pár akordů atd...
Našel jsem toto http://aukro.cz/item875494522_detska_dr ... vdova.html. :D

Myslíte , že to k něčemu bude? :lol:
Teď si nejsem jistý,jestli sis dělal srandu :D ,nebo to myslel vážně,že to chceš na hraní :? Ne,to opravdu není kytara na hraní akordů,ale pro malé dítě.Pokud to tam majitel nenapsal a směřuje prodej k tomu,aby si ji koupil nezkušený a důvěřivý člověk,tak by zasloužil ji omlátit o palici a s radostí bych to sám udělal :!:
Pikus

Příspěvek od Pikus »

He, tohle prodávali v Římově na pouti Vietnamci. Kamarád měl v tý době narozeniny, takže z původních 300Kč jsem cenu uhádal na lidových 150 Kč a teď ji má kamarád nad dveřma v pokojíčku :lol:

Mimochodem, překvapilo mně, že to opravdu hraje (ale o komfortu hraní a výsledným zvuku se nemá vůbec cenu bavit).
woro90

Příspěvek od woro90 »

Pikus píše:He, tohle prodávali v Římově na pouti Vietnamci. Kamarád měl v tý době narozeniny, takže z původních 300Kč jsem cenu uhádal na lidových 150 Kč a teď ji má kamarád nad dveřma v pokojíčku :lol:

Mimochodem, překvapilo mně, že to opravdu hraje (ale o komfortu hraní a výsledným zvuku se nemá vůbec cenu bavit).
Co se týče hraní, spíš bych řekl že to vydává zvuky - že by to moc ladilo, to zrovna neladí. Měl jsem to v ruce v jednom vietnamském obchodě, tak jsem na to zkusil trochu zaimprovizovat, při mých bendech prodavači vylezly oči z důlků, ale bral to v pohodě, jenže co jsem nedobendoval, to neladilo.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pikus

Příspěvek od Pikus »

woro90 píše:
Pikus píše:He, tohle prodávali v Římově na pouti Vietnamci. Kamarád měl v tý době narozeniny, takže z původních 300Kč jsem cenu uhádal na lidových 150 Kč a teď ji má kamarád nad dveřma v pokojíčku :lol:

Co se týče hraní, spíš bych řekl že to vydává zvuky - že by to moc ladilo, to zrovna neladí. Měl jsem to v ruce v jednom vietnamském obchodě, tak jsem na to zkusil trochu zaimprovizovat, při mých bendech prodavači vylezly oči z důlků, ale bral to v pohodě, jenže co jsem nedobendoval, to neladilo.
Tak já mu jí chtěl koupit jako dekoraci... on hraje na tahací harmoniku, tak jsem mu to koupil k 15. narozeninám jako dekoraci... a dokonce na to je schopen zahrát pár akordů a uvažuje o koupi kytary na čundry, protože tahat se s harmonikou není nic moc.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“