Takže bych vás poprosil o nějaký seznam cca 10 českých známých písniček co se na takovýhle akcích hrávají a jsou lehké...něco ve styli Kern Blízko nás nebo Poletuju od Dogy....díki předem
Zábavovky
Pravidla fóra
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Zábavovky
Zdravím...naše kapela se dostala do situace, kdy by jsme měli možnost za týden v sobotu zahrát na menší zábavě, nevím jestli je možný se do týdne naučit nějakých 10 písniček, ale alespon to skusíme
Takže bych vás poprosil o nějaký seznam cca 10 českých známých písniček co se na takovýhle akcích hrávají a jsou lehké...něco ve styli Kern Blízko nás nebo Poletuju od Dogy....díki předem
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Re: Zábavovky
No, to nemáte lehkej cíl.
Olympic, s tím asi vedle nešlápnete, navíc od nich skoro každej něco bude umět... A Katapultů bych se nebál. Nebo třeba Kabáty, ty asi taky zabodujou...
Olympic, s tím asi vedle nešlápnete, navíc od nich skoro každej něco bude umět... A Katapultů bych se nebál. Nebo třeba Kabáty, ty asi taky zabodujou...
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
tak tak a Brutus - Dlažební kostka a Jarošovskej pivovar 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Já bich radyl hlavně olimpikirobo.n.x12 píše:Zdravím...naše kapela se dostala do situace, kdy by jsme měli možnost za týden v sobotu zahrát na menší zábavě, nevím jestli je možný se do týdne naučit nějakých 10 písniček, ale alespon to skusíme![]()
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Díki za rady, Olympic určitě zkusíme 
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Klasika Kabat. Lidi po tom sili (bohuzel) a ty pisnicky jsou fakt na 5 minut na nauceni. Jde tam jen o to, zapamatovat si, ten vzorec Sloka, Sloka, Refren, Sloka, Refren, Solo, Refren, Refren, Refren. To je na tom to nejtezsi 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
No... taky se nám tohle stalo a byli jsme v šoku... Kabáti byli, Olympici byli, Visací zámek byl, Horkýžeslíže... ovšem zdaleka největší úspěch jsme sklidili s Born to be wild (Steppenwolf).
Akorát teda nedoporučuju hrát Judas priest a spol. na akci, kde vás pořadatel ujistí, že "se budete střídat s folkáčema a lidi budou rádi, že to bude pestrý". První dotaz na místě byl "a nebudete moc nahlas, že ne?".
V každým případě dejte Svařák od Harleje (nevim jak u vás, ale na Mladoboleslavsku po tom šílej, a je to krásně vykradené Whiskey in the Jar).
Akorát teda nedoporučuju hrát Judas priest a spol. na akci, kde vás pořadatel ujistí, že "se budete střídat s folkáčema a lidi budou rádi, že to bude pestrý". První dotaz na místě byl "a nebudete moc nahlas, že ne?".
V každým případě dejte Svařák od Harleje (nevim jak u vás, ale na Mladoboleslavsku po tom šílej, a je to krásně vykradené Whiskey in the Jar).
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
Jo Svařák jsem se chtěl naučit...nahodím to v kapele jako možnost
, jinak díki za další tipy, snad to nějak zvládnem
V prvním příspěvku sem psal schválně jako tatar,ale koukám,že to adresáta netrklo a s klidem pokračuje jako neandrtálec.Ještě jednou napiš ve slově díky měkký i a neručím za seberobo.n.x12 píše:Jo Svařák jsem se chtěl naučit...nahodím to v kapele jako možnost, jinak díki za další tipy, snad to nějak zvládnem
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Taky se občas divím, co jsou někteří lidé schopni napsat, ale nevím jestli pomůže navážet se do nich. Jestli jo tak pro tebe - za tečkama a čárkama se dělají mezery.panedge píše: V prvním příspěvku sem psal schválně jako tatar,ale koukám,že to adresáta netrklo a s klidem pokračuje jako neandrtálec.Ještě jednou napiš ve slově díky měkký i a neručím za sebe
Ha, OT alert!
Hrubky tohohle typu mě iritují, nicméně je přežiju. Mnohem víc mi pijou krev paskvily typu "taxem fak jak upe nwm co s tim wole woprawdu wprdeli no".
Hrubky tohohle typu mě iritují, nicméně je přežiju. Mnohem víc mi pijou krev paskvily typu "taxem fak jak upe nwm co s tim wole woprawdu wprdeli no".
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
Kajin píše:Taky se občas divím, co jsou někteří lidé schopni napsat, ale nevím jestli pomůže navážet se do nich. Jestli jo tak pro tebe - za tečkama a čárkama se dělají mezery.panedge píše: V prvním příspěvku sem psal schválně jako tatar,ale koukám,že to adresáta netrklo a s klidem pokračuje jako neandrtálec.Ještě jednou napiš ve slově díky měkký i a neručím za sebe
OWNED
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Kde konkrétně v mým příspěvku?Kajin píše:Taky se občas divím, co jsou někteří lidé schopni napsat, ale nevím jestli pomůže navážet se do nich. Jestli jo tak pro tebe - za tečkama a čárkama se dělají mezery.panedge píše: V prvním příspěvku sem psal schválně jako tatar,ale koukám,že to adresáta netrklo a s klidem pokračuje jako neandrtálec.Ještě jednou napiš ve slově díky měkký i a neručím za sebe
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
panedge píše:V prvním příspěvku sem psal schválně jako tatar,ale koukám,že to adresáta netrklo a s klidem pokračuje jako neandrtálec.Ještě jednou napiš ve slově díky měkký i a neručím za seberobo.n.x12 píše:Jo Svařák jsem se chtěl naučit...nahodím to v kapele jako možnost, jinak díki za další tipy, snad to nějak zvládnem
- robo.n.x12
- Kontaktovat uživatele:
To je v pohodě, díky za upozornění
nevím proč , ale mám v hlavě jaksi zafixovaný tohle psaní
( jen na klávesnici, normálně ne) , něco s tím udělám...dost ale OT
Všechny ty písničky jsou super, znáte ale něco "tvrdšího", nevím jestli by jsme za 10 písniček od Olympicu sklidili ovace
Všechny ty písničky jsou super, znáte ale něco "tvrdšího", nevím jestli by jsme za 10 písniček od Olympicu sklidili ovace
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Jarda Uhlir - Delani, delani, Kdyz se zamiluje kun atd
V Ostrave na majalesu si to tezce daval
Na zabavach jsou vsichni dycky tak zmrdani, ze jim to je fuk
Na zabavach jsou vsichni dycky tak zmrdani, ze jim to je fuk
Mám zkušenost, že pokud to není opravdu tvrdá skupina fanoušků, tak je tvrdé věci nebaví (a teď to myslím bez narážek na takový ty thready "jakí jsou fuckt nejtvrčí sňýmače ale potřebuju fak tvdý").
Mimochodem, třeba Proč zrovna ty nebo Já (Olympic) není úplnej popík. Nebo taková ta hrůza coverovaná od Škworu, Na kolena. Taky dost úspěch mívaj rokenroly ze Šakalích let (Na kolena, Jednou mi fotr, RnR s Beethovenem).
Mimochodem, třeba Proč zrovna ty nebo Já (Olympic) není úplnej popík. Nebo taková ta hrůza coverovaná od Škworu, Na kolena. Taky dost úspěch mívaj rokenroly ze Šakalích let (Na kolena, Jednou mi fotr, RnR s Beethovenem).
Fade-to si nějak zblbnul tu moji citaci ne?já tam mám čárky a tečky přesně jak si je označil-nebo to nechápu
Edit:dost OT
Edit:dost OT
Psal, že se za tečkama a čárkama dělaj mezery, ne že ti tam chyběj tečky a čárky.
Jinak souhlas s tim, že pokud to nebude zábava pro metloše, do ničeho tvrdýho bych se nehnal. Čas od času dělám někde DJ a vím, jak je těžký nepřestřelit. Člověk musí pořád myslet na to, že co se líbí jemu, nemusí se líbit ostatním. Takže bych vsadil na něco jednoduchýho a osvědčenýho.
Jinak souhlas s tim, že pokud to nebude zábava pro metloše, do ničeho tvrdýho bych se nehnal. Čas od času dělám někde DJ a vím, jak je těžký nepřestřelit. Člověk musí pořád myslet na to, že co se líbí jemu, nemusí se líbit ostatním. Takže bych vsadil na něco jednoduchýho a osvědčenýho.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
doporucil bych jeden otvirak kterej by mel pro zacatek ozrale obecenstvo uvest do varu:
http://www.youtube.com/watch?v=ZrBEVMOu ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZrBEVMOu ... re=related