efekty v pc
Pravidla fóra
efekty v pc
cau,rad bych si zaexperimentoval se softwarovyma efektama,ale nevim jake.doporucite mi nejake?a jeste by me zajimalo jak to funguje.jestli normalne propojim kytaru s pc pres vstup mikrofonu ci jak? nebo jesli k tomu jeste neco potrebuju?libil by se mi software,kde si muzu vybrat efekty(cim vic tim lip) a treba i ruzne hlavy/komba, kompresor(ci ja se to jmenuje),atd. videl jsem nejaky software od line 6,ale pochopil jsem, ze si k omu jeste musm koupit nejak zarizeni.tak mi prosim doporucte nejaky software,kde mi staci kabely a popripade kombo,aby to nemuselo hrat pres ty obycejne pc bedny.nemam s tim vubec zadne zkusenosti.dik
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: efekty v pc
no jako moc se v tom nevyznám ale efekty v PC ti nikdy nenahradí originál ani vzdáleně....jinak teda když sem experimentoval tak se mi osvědčil program Jesusonic
no svoje efekty mam,takze mi jde fakt jenom o to si s tim programem pohrat a zabit nudu kdyz neni co delat,ale cim bude lepsi a s vice vychytavkama,tim vetsi zabava:)
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
no tak ten Jesusonic má spoust možností ale e docela složitej na ovládání...ale třeba na mojí zvukovce sem vdycky měl strašný zpoždění
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hledat, hledat, hledat!
studio-a-recording/kytara-a-pc-t10403.html
studio-a-recording/jak-z-pocitace-vytah ... 14123.html
post267130.html
post266429.html
post264120.html
post254969.html
post249096.html
post247885.html
Kdyžtak hledej výrazu typu: amplitube, guitar rig, ...
studio-a-recording/kytara-a-pc-t10403.html
studio-a-recording/jak-z-pocitace-vytah ... 14123.html
post267130.html
post266429.html
post264120.html
post254969.html
post249096.html
post247885.html
Kdyžtak hledej výrazu typu: amplitube, guitar rig, ...
Hraju na kytary a mašinky
-
real_dead_one
Hegrik píše:no jako moc se v tom nevyznám ale efekty v PC ti nikdy nenahradí originál ani vzdáleně....jinak teda když sem experimentoval tak se mi osvědčil program Jesusonic
no tak se v tom asi fakt moc nevyznáš.. Doma hrávám výhradně přes PC.
zvuková ukázka:
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak je pravda, že zrovna Jesusonic nezní zrovna dobřereal_dead_one píše:no tak se v tom asi fakt moc nevyznáš.. Doma hrávám výhradně přes PC.Hegrik píše:no jako moc se v tom nevyznám ale efekty v PC ti nikdy nenahradí originál ani vzdáleně....jinak teda když sem experimentoval tak se mi osvědčil program Jesusonic
Hele ja sem si asi před měsícem stáhnul plnou verzi guitar rig 4 a musim řict ze je to fakt tak na blbnutí doma je to docela zajímaví jak si to tam mužeš různě poskládat atd., ale na hrani s kapelou nebo do zkušebny ani náhodou to se vubec neprosazuje. Je to taková hračka 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Občas používám http://www.kvraudio.com/get.php?mode=re ... q=FreeAmp2, ale je to VST, takže to mám v Abletonu. Pokud s tim chce člověk hrát samostaně, je potřeba VST hostitelský program http://www.hermannseib.com/english/vsthost.htm. Momentálně k tomu vyrábím MIDI nožní kontroler s dvěma pedálama + 12 tlačítek, abych to mohl ovládat jako normální mulťák... až to bude hotový, hodim to sem na forum...
Miluju české hudební akvárium včele s 30 revivaly Kabátů, 15 revivaly Tří Sester a 5 revivaly Divokýho Debilla!
dneska uz ty zaryty dogmata ("pocitac ne! jedine analog z roku 1974") uplne neplatej. me se libej efekty (jen efekty) v Guitar Rigu (>=3) nebo amplitube (>=2). docela by me bavilo mit tyhle vst jako efektak ve smycce.
pak je jeste par freewarovych simulaci DS1, SD1 a tubescreameru ale nevim co to je za vyrobce. vsechny znej super a navic je to freeware jenom si za boha nemuzu vzpomenout od koho to je, az budu na pc kde delam zvuk tak se na to schvalne mrknu.
pak je jeste par freewarovych simulaci DS1, SD1 a tubescreameru ale nevim co to je za vyrobce. vsechny znej super a navic je to freeware jenom si za boha nemuzu vzpomenout od koho to je, az budu na pc kde delam zvuk tak se na to schvalne mrknu.
DS1, SD1, TS - to je http://www.simulanalog.org/ a opravdu zni dobre, i ten jejich JCM900
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká freeware, tak mi zatím nejlíp zní http://lepouplugins.blogspot.com/