Zhodnoťte naše nahrávky - studio a recording

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky - studio a recording

Příspěvek od bazdesh »

trochu offtop, ale treba to nekoho nadchne stejne jako me. funguje skvele, ten "domaci" hluk ze vsech moznych elektrickych zdroju krasne odebere, ton zda se vubec nezere (v mixu absolutne nepoznatelne), bez latence, a kdyz zadate nulu tak zadarmo...
plus to funguje i na vokaly a dalsi veci, kde to docela uspesne pozere sum z prostoru a pozadi - https://www.youtube.com/watch?v=6EQ9hPg4bcU

vasekh

Příspěvek od vasekh »

Pěkný, díky.
TaPetra

Příspěvek od TaPetra »

čau, tak jsem dokoničla svůj další song. Na zpěv jsem přemluvila kamaráda, který jinak vůbec nezpívá, takže tam určitě jsou nějaké mezery:D Ale prostě, co si o tom myslíte v rámci "stylu"?
https://voca.ro/1beMo8mh736u
Naposledy upravil(a) TaPetra dne 27.10.2023 11:51, celkem upraveno 1 x.
Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

S lepším zpěvákem v pohodě vál. Growl trpím. :D Od cca 2:13 si to úplně říká o čistej zpěv.
TaPetra

Příspěvek od TaPetra »

Jó, jinak díky bazdesh, už jsem si ten plugin stáhla, přesně tohle potřebuji. Jaká náhoda, že přesně tohle mi tady někdo naservíruje. Michnov, děkuji. Growl trpím- myslíš jakože trpíš při poslechu toho growlu, nebo že je to aspoň tolerovatelné? No, není to dokonalý.. A ten čistý zpěv, taky mně to napadlo, ale neznám nikoho kdo by mi to nazpíval.
Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

Při poslechu trochu trpím, ale je to tolerovatelné. :D Mě to hudrování nejvíc baví, tak je to škoda, když není dokonalý.
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiddenplate »

ahojte vseci, tak zase po nejake dobe kooperuji s portugalcema... zatim jsem slozil kostru songu, portugalec dodal na konec jedno solo... a cekam na vokaly od druhyho portugalce... takze zatim je to proste bez vokalu... :D

rad bych otevrene jakoukoliv kritiku... (torsteeee tentokrat ten virbl doufam neni tak razantni nebo aspon u me je ted utopenej defakto)

takzee... Demo Song 3 Concept zde:
https://soundcloud.com/hiddenplate/hidd ... -3-concept
vasekh

Příspěvek od vasekh »

Virbl se mi zdá mírně překomprimovanej. Kytary já bych dal míň ostrý. Jinak zvukově dobrý.
Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

Podle mě nemáš na zvuku co řešit. :)
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

njn kluci... mixoval jsem to dost dlouho... tak mam unaveny usi... tak me zajimalo jestli si nekdo dalsi vsimne neceho co je ne tak uplne spravne...

nicmene tohle je mix bez vokalu... zakomponovat tam vokaly bude taky jeste sranda...

jinak jsem sehnal cloveka co nam k tomu udela i animovany video za docela rozumnej peniz... tak jsem zvedav jak to cely dopadne...
torst

Příspěvek od torst »

hidden: Máš stále tentýž a kvalitní sound, není proč měnit, pokud ti to vyhovuje moje chvála i výtky (bubny) trvají. Chybí mi tam powerchrordy, proto se mi líbí záseky po sólu. A sólo je skvělý, to jsem od tebe ještě neslyšel.
Tapetra: Výbornej song, skvelej vzuk, drtivý nu-djent riffy! zajímavý sólo, zpěvák není 100%, ale nevadí.

Něco pod kotel: Kamarád má nějakej šraml a chtěli by hrát převzatou od Rage Against The Machine. Tak jestli bych jim na to udělal českej text. Něco jsem naklepal a když už jsem byl v tom, nahrál i demáč.
https://uloz.to/file/7LsabnKypaOT/ratm- ... qyF2SzZj==
We are the Champions!
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

diky... vypada to ze zacinam narazet na limity my vlastni technologie... asi bych to udelal jeste lepe ale nejak mi chybi dalsi know-how

kazdopadne remixnul jsem to jeste jednou a dal jsem tomu mekci zvuk aby to pri vyssich hlasitostech netrhalo tolik usi... tak snad uz takhle dobre...

https://soundcloud.com/hiddenplate/hidd ... -3-concept
vasekh

Příspěvek od vasekh »

Hiddenplate: taky bych řekl, že pro další posun bys musel jít asi do lampáče atd... Nicméně ten zvuk máš dostatečně dobrej (s rezervou) na to, aby ses mohl soustředit na muziku a posuny v uměleckým směru. Za mě si klidně můžeš najít zpěv a nahrát nějaký menší ucelený album a budovat si jméno jako muzikant.
torst

Příspěvek od torst »

Hidden: No, u tebe je nahrávka definovaná tím, že se neomylně držíš svého PODu. On se do toho podladěnýho technometloše hodí, ale proč občas nezkusíš jinou cestu? Nemusel by to být zrovna hned lampáč, jak píšeš vasekh, stačilo by zkusit pluginu nebo jinej mulťák. Já zamrz na starých Poulinech, ale dnešní VSTčka jsou zas o míli dál a budou hrát ještě lépe (Vadim Taranov).
We are the Champions!
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

torst: nu dobra... tak te tedy informuji ze PODa pouzivam jen na Live vystoupenich... vsechno co jsem sem posledne daval je Archetype Gojira s Parallaxem na base a bubny menim jak se to hodi...

jinak zpatky ke zvuku... asi jsem narazil na dvere diky kterym jsem se dostal za limit sveho know-how... udelal jsem takovou malou ukazku, kde se jen opakuje riffage... ale nahodil jsem vsechno co znam plus jsem si jeste hral s reverbama na zmohutneni zvuku, s ruznejma saturacema, simulaci lampy... atd atd...

kazdopadne hodim ukazku sem... zda se ze jsem limit o kousek jeste posunul... uvidime co se dozvim zejtra...
https://soundcloud.com/hiddenplate/hidd ... x-training
torst

Příspěvek od torst »

Hidden: a jó, matně si vybavuju, že si o tom psal. Tak se nezlob, mám tě pořád spojenýho s tím POD HD. Někteří z nás starších máme problém myšlenku udržet, ale jindy zase i myšlenku opustit.
We are the Champions!
Hiddenplate
Kontaktovat uživatele:

jinak kdyz mam cas tak bokem delam i na jinych skladbach v ruznych stylech...

napr. toto: https://soundcloud.com/hiddenplate/hidd ... x-training
torst

Příspěvek od torst »

Dobrej song. Jinej zvuk, solidní zpěv, netuctový text. Dark pop (?). Svým způsobem je to pořád ve tvém kytarovém monotónním stylu, jen místo kytar synthy, když to hodně zjednodušim.
We are the Champions!
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazdesh »

to co jsem tu postoval naposled a smazal jsem si stihnul vydat... https://bazdesh.bandcamp.com/album/tube ... nsistors-s
torst

Příspěvek od torst »

bazdech: Poslech jsem si TaT, je to to tvoje "post" hipsterský emo. Jsem jiná generace, takže mne to neosloví, ale sólo je hodně dobrý a promáklý, až žasnu, že máš takovou instrumentační výbavu. Jo, jiná generace !
Nástřel pro naší kapelu: https://soundcloud.com/torst2/stromy-fin
We are the Champions!
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“