Pustil jsem si zatim For my BFF a az na hodne trapnej zvuk syntaku od 1:30 jsem mile prekvapen! Je to sice myslim cely elektronicky, osobne bych to zkusil okorenit nejakou jemnou kytarou a la Oldfield (kteryho mi to trochu pripomnelo), kazdopadne se mi to libi! Mozna mi prisel ten beat trochu moc ostrej a akcni, ale pozdeji se to hodi, takze bych mozna jen zjemnil nastup v prvnich par taktech.
Jo a u toho songu For my BFF bych rozhodne zvyraznil gradaci (resp. tam nejakou udelal).
Cestu jsem prepnul po prvnim "yo"
Zacatek Latin je vykradenej z Opeth, myslim ze stejnej riff je nekde na Blackwater Park albu nebo mozna Damnation. Anebo mozna jeste Still Life. Dal v pisnicce zas tezce slysim val Ending Credits a jeste neco.
A neverim tomu, ze je to nahoda

Ale udelane je to dobre.
Funky Jazz neni nic pro me, to moc nedokazu zhodnotit. Dost lacine a umele pusobi ty trubky nebo co od 0:50
When Indians Cry mi zas prijde vykradene z Nightwish a hlavne mi to prijde jako desna nuda. Ale remeslne je to zas celkem slusne.
U The Killera slysim taky nejakej fakt znamej riff, ale nevim z ceho. Nelibi se mi tam celkem nasilne udelane prechody.
LSD Party je podle me totalni chujovina.
Kazdopadne celkove jsi me velmi mile prekvapil! Byt tebou, tak se ted zamerim na to, abych nikoho nevykradal, protoze to kolikrat zavani plagiatorstvim.