Toto je diskuze k recenzi recenze-vasi-vybavy-f55/blackout-effect ... 19285.html
Na PGS se objevila upravená varianta Twosome Dual Fuzz, nazvaná "A Very Special Twosome". Mělo by být vyrobeno celkem 100 kusů a rozdíl oproti standardní verzi (pomineme-li design) je v možnosti kaskádního řazení obou fuzzů (přičemž jde vybrat pořadí fuzzů).
Blackout Effectors - Twosome Dual Fuzz (fuzz) - diskuze
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blackout Effectors - Twosome Dual Fuzz (fuzz) - diskuze
Nádhera, osobně si myslím, že bych tuhle možnost postrádal
je taky super, že si člověk může vybrat pořadí... kéž by to umělo více dvojpedálů (např Jekyll&Hyde)
s mým nedávno objeveným zájmem o fuzzy rozhodně PALEC NAHORU
je taky super, že si člověk může vybrat pořadí... kéž by to umělo více dvojpedálů (např Jekyll&Hyde)
s mým nedávno objeveným zájmem o fuzzy rozhodně PALEC NAHORU
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No mě osobně zrovna tahle verze moc nezaujala, víc se mi líbí ta "normální". Ale to bude i tím, že ty ukázky jsou na podladěnou kytaru a moc mně neříkají.
EDIT
BTW už ta část fixd má v sobě dva fuzzy a teď je ještě možno zařadit do řetězce i další fuzz (Musket), takže až tři fuzzy za sebou, nic pro mě.
EDIT
BTW už ta část fixd má v sobě dva fuzzy a teď je ještě možno zařadit do řetězce i další fuzz (Musket), takže až tři fuzzy za sebou, nic pro mě.
- citizen.one
V zaveru jester srovnava s Tao fuzzem, to je trochu nemistne, stejne tak jako srovnavani s germaniovymi fuzzy, potazmo uvedeni kremiku jako nevyhody...to nepovazuju vubec za nevyhodu, jen odlisnost...cena je taky opodstatnena...
verim ze je to super krabice, snad bych nevyuzil ty moznosti...
uz jsem to parkrat zahlidl na ebay a docela me to lakalo...no uvidime jak casem...
verim ze je to super krabice, snad bych nevyuzil ty moznosti...
uz jsem to parkrat zahlidl na ebay a docela me to lakalo...no uvidime jak casem...