Trick pedaly.

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Ganaj

Trick pedaly.

Příspěvek od Ganaj »

Nazdar, Chcel by som sa vas opytat na vse skusenosti s pedalmi trick. Hlavne na porovnanie Pro1-V a Bigfoota ze ktory by ste mi odporucili...osobne uvazujem ci sa mi bude pohodlne hrat, ked Bigfoot ma kratsiu plochu kde si polozim nohu ako Pro1-V ale ani na jednom som nehral co je skoda, lebo ziadny moj kamos ziaden nevlastni, tak nemam ziadne skusenosti ani pocity z nich..iba dobre recenzie zo vsadial :) a este tento tyzden idem vyskusat Pearl Demon Drive tak aj na to som zvedavy uvazujem aj nad tym...dik za rady :)
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Trick pedaly.

Příspěvek od Monikad »

Ono je těžké radit... to musíš ty sám posoudit, co ti vyhovuje lépe :wink: Délka pedálové plochy souvisí hlavně s tím, jakou techniku hry nohou nejčastěji používáš :wink:
Každpádně se ani nedivím, že nikdo z tvých kámošů nemá pedály od TRICK. Obecně vzato je to špička, jak kvalitou, tak ale i cenou a ne každý je ochoten dát mnohdy víc jak 2x tolik za kvalitní pdál, než kolik stojí špičkové modely většiny ostatních firem. :shock: :idea:
nejlíp uděláš, když si najdeš prodejnu, kde pedály té značky mají a tam si zkusíš sám. Moje zkušenost je také jen z krátkého testu v obchodě. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Ganaj

Příspěvek od Ganaj »

dik za radu, ale pozeral som ci uz na slovensku alebo v cechach, a ani vobec v europe neni sanca si vobec objednat tieto pedaly, nieto este vyskusat len tak, jedine ak by som si ho kupil tak z ameriky cez e-bay...rozmyslal som aj nad axisom, ktory je dostupny aj v cechach, ale ten me tu nevyhodu ze sa strasne nepohodlne nastavuje...a cenovo je v rovnakej hladine ako trick, cize pre mna urcite vytazi v tomto trick, a na pedale hram spickou, patu mam vo vzduchu...
zzz

Příspěvek od zzz »

pedal trick maji na mlaticka.cz,pokud hledaš dvojšlapku tak mrkni na rockmag.cz do inzerce.
Ganaj

Příspěvek od Ganaj »

twl, tak akurat to co zhanam nemaju :( ten pedal chcem ze co je inzerovany, ale chcem ho kupit fungl novy...a este chcem na to beatery z dominatora....a nemaju ani to ani to ani to nove...tak nwm ze co mam robit, axis nechcem, lebo nechcem normalnymi pruzinami si urcovat silu pedalu, a kym to s tymi imbusmi nastavym, tak sa zblaznim, este nad tym demon drivom rozmyslam, ale zas su tam len tie pruzini a s trickom to urcite bude neporovnatelne...ale pojdem ho vyskusat a uvidim ze ako mi sadne
a ked teraz robia este aj tie Pro 1V-2 s tymi patentovanymi shaftami tak neni co riesit...
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“