Img Stage Line GAT 1250R
Pravidla fóra
Img Stage Line GAT 1250R
Zdarec.Máte někdo skušenosti s tímto kombem? Něco málo jsem četl a žádnou negativní kritiku jsem nenašel spíš naopak.
Re: Img Stage Line GAT 1250R
mame to ve zkusebne, lampovy kombo, slusne zpracovany za dobry penize...co vidim jako podstatny minus je absence footswitche kterej by k tomu pasoval...je to dvoukanal a kazdej z tech kanalu ma na vyber este ze 2, ale diky tomu ze v img nabidce footswitch primo k tomu neni(alespon sem ho nebl schopen do dneska najit), tak to prepinat nejde:(
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Jo ten Footsvitch to byl problém.A co zvuk?
ja to bohužel nemam možnost porovnat s ostatnima kombama v podobny cenovy relaci...neurazilo me to, nemam pocit ze kdyz to slysim tak ze je to hnus...proste lampovy kombo, za slusny penize s normalnim zvukem...na metal to podle me neni:)
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Jo v poho a dík za názor.
hraju na tohle kombo bez problémů dva roky,vyměnil jsem pouze reproduktor za Celestion G12T 75W, dobrý zvuk při vyšší hlasitosti koncových lamp(MASTER VOLUME za půlku),doma se na to taky dá hrát.