Poradí te mi prosím??ENGL versus HARLEY BENTON - BOXY
Pravidla fóra
Poradí te mi prosím??ENGL versus HARLEY BENTON - BOXY
Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Mám hlavu Engl fireball a chci koupit k tomu box. A mám na výběr buď
Engl 412 SS s V60 celestion a nebo HARLEY BENTON 412 s V30 celestion. Co myslíte že je lepší?Děkuji za každý názor.
Engl 412 SS s V60 celestion a nebo HARLEY BENTON 412 s V30 celestion. Co myslíte že je lepší?Děkuji za každý názor.
Naposledy upravil(a) plo667 dne 28.04.2011 7:59, celkem upraveno 2 x.
Re: Poradí te mi prosím??ENGL versus HARLEY BENTON
za me HB kvuli repru, ktery pro my usi proste hraje lip.
Neporadí ___ me ti. Kam ten svět spěje? Použij edit.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
J.J. tak ted jsem te nepochopil!!!
I kdyz tim moc neodpovidam na otazku, tak doporucim ENGL E212V. Nedavno jsem hral na ENGL 4x12ku a prislo mi to paradoxne horsi kvuli absenci zkoseni, nejaky zasadni rozdil v tlaku nebo hutnosti zvuku jsem na podiu neregistroval. A na tu mou bednu uz jsem sklidil spoustu komplimentu. Narozdil od V60ky nebo toho HB to nemusi byt docasne reseni - protoze s V60kou budes chtit V30 repro, u HB si budes rikat, ze box s lepsi konstrukci bude hrat lip. Aspon pro me je ta E212V konecna, alespon dokud budu mit hlavu ENGL. A mozna i potom.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tak to je mi opravdu líto. Za mých mladých let jsme ve škole mívali češtinu, ale už je to asi dávno, co se na tento předmět v osnovách zapomnělo. Když vidím v nadpisu paskvil jako např. poradí te, tak nemám chuť se ani zabývat obsahem tématu. Kdybys to zase nepochopil, tak slovo PORADÍTE se píše dohromady. Chjo, no nic, omlouvám se za OT, ale občas už mi z toho, co tu vidím, rupnou nervy.plo667 píše:J.J. tak ted jsem te nepochopil!!!
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
ty ses nikdy nepřeklikl? pokud to je ovšem schválně tak s tebou souhlasím...
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
S tím se dá určitě souhlasit, vertikální 2x12 mi příjde jako ideální řešení. Ale na druhou stranu je to snad nejhůř sehnatelný typ boxuWohma píše:I kdyz tim moc neodpovidam na otazku, tak doporucim ENGL E212V. Nedavno jsem hral na ENGL 4x12ku a prislo mi to paradoxne horsi kvuli absenci zkoseni, nejaky zasadni rozdil v tlaku nebo hutnosti zvuku jsem na podiu neregistroval. A na tu mou bednu uz jsem sklidil spoustu komplimentu. Narozdil od V60ky nebo toho HB to nemusi byt docasne reseni - protoze s V60kou budes chtit V30 repro, u HB si budes rikat, ze box s lepsi konstrukci bude hrat lip. Aspon pro me je ta E212V konecna, alespon dokud budu mit hlavu ENGL. A mozna i potom.