No a dokonce i ty zesilovače, co maj nálepku Made in UK, nebo Made in USA, tak používaj stejně součástky z 90% vyrobenejch v číně

No a dokonce i ty zesilovače, co maj nálepku Made in UK, nebo Made in USA, tak používaj stejně součástky z 90% vyrobenejch v číně
Nehraju na oba současně a žádný přepínač nepoužívám, tedy ani na přepínámí inputů, "800" beru tam, kde potřebuji hrát víc potichu (master). Střídám tele (SC), strat (HSS) i LP, to jsem ti moc nepomohl,co ?
Nevadí ti jen 10"repráky?
Nezkoušel, ani mě to nenapadlo, jelikož v preampové části k žádnému zkreslení v podstatě nedochází. A také jsem línej
grock píše: ↑31.05.2022 22:16Nezkoušel, ani mě to nenapadlo, jelikož v preampové části k žádnému zkreslení v podstatě nedochází. A také jsem línejZkoušel jsem využít přepínání 5-20w, ale prakticky nikdy mi ta hlasitost na live nevyhovala. Na doma je 5w fajn, ale stejně většinou moc (na live málo), alespoň pro mě.
SV20 je prostě trefa. Nic na doma, ale pořád je to ten pravý plexi zvuk za relativně pár peněz.
Mini Silver Jubilee....já ti nevím, mě se nelíbí ani ta malá, ani ta velká. Měl jsem 2554 a to bylo fajn. Byly tam Drake trafa jako v 2204, a hrálo to dost podobně, pokud se teda nepřepnul ten diodový syčák, který to celé akorát zprznil. Ty nové jsou dost jedovaté a tvrdé pod rukou. Nejpřeceňovanejší Marshall model ever...
Já na tohle kombíčko jednou hrál taky. Nebo hrál. zkusil jsem si na to zahrát. Ona se ta dioda zapnula tim, že se vysunul gainovej poťák ne? Ono to ještě nějak snad i žralo hlasitost a dokonce snad i když se zapnula ta dioda, tak volume šlo snad dolu, takže jsem tomu moc nerozumněl. Ale už si to možná blbě pamatuju.