Nový Vox, někdy březen/duben. Sem zvědav.
http://www.voxamps.com/us/ac4/ac4c1-BL/
+ verze handwired
http://www.voxamps.com/us/handwired/ac4hw1/
Vox AC4c1-BL + Handwired
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Vox AC4c1-BL + Handwired
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Vox AC4c1-BL + Handwired
Koukal jsem a docela se mi líbí. Těším se, až dorazí a budou se moc porovnat s AC4TV - to ale pořád bude mít výhodu v možnosti stažení výkonu. No a samozřejmě bude otázkou cena.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ta modrá AC4 mi přijde po stránce designu sice jako totální vykrádačka Laney Lionheart, nicméně se mi ten vzhled moc líbí
Ve stejném kabátě přijde i nějaká limitovaná edice AC15 a AC30. Bohužel tu AC4 opět zazdili VX10 reprákem, na který jsou nevím z jakého důvodu asi i pyšní :-/ Taky to bude asi opět closed cabinet :-/ Ten přepínač na vyřazení tone stacku (jako u Handwired AC4) tam už taky mohli dodělat - no asi si člověk musí připlatit těch 11t. Kč na AC4HW, aby mu tam ten jeden přepínač v ceně 3 Euro dali, to je ale politika
Snad to za ty prachy nebude takový papundekl jako AC4TV.
Handwired AC4 je imho cenově trochu přestřelená, vždyť podobné peníze stojí poctivě vyrobená JMI 4 s lampovým tremolem
Za ty prachy tam mohli šoupnout třeba i poměrně důležitý ovladácí prvek Cut, bez kterého si život s Voxem moc neumím představit, nebo udělat klasické kanály Normal + Top Boost.
Na Namm mají ještě i další výtvor Tonyho Bruna - 18W kombo s 6V6 v konci. Tenhle model bude ale asi stejně přehlížený jako TB35, který Vox představil loni a nějak jsem si nevšimnul, že by o tuhle Bruno řadu někdo jevil zájem.
Je docela vtipné, jak všichni výrobci přichází poslední roky s aparáty s menším a menším výkonem. Orange má letos svůj micro-terror a 15W OR15H (těším se až vyzkouším tenhle oblečený Tiny Terror), Marshall svůj 1W lampáček za 16t., Fender přijde s 2W podivínem řvoucím do 4 palového repra. Počítám s tím, že za 3 roky si budu nosit lampáč kapse u kalhot
Handwired AC4 je imho cenově trochu přestřelená, vždyť podobné peníze stojí poctivě vyrobená JMI 4 s lampovým tremolem
Na Namm mají ještě i další výtvor Tonyho Bruna - 18W kombo s 6V6 v konci. Tenhle model bude ale asi stejně přehlížený jako TB35, který Vox představil loni a nějak jsem si nevšimnul, že by o tuhle Bruno řadu někdo jevil zájem.
Je docela vtipné, jak všichni výrobci přichází poslední roky s aparáty s menším a menším výkonem. Orange má letos svůj micro-terror a 15W OR15H (těším se až vyzkouším tenhle oblečený Tiny Terror), Marshall svůj 1W lampáček za 16t., Fender přijde s 2W podivínem řvoucím do 4 palového repra. Počítám s tím, že za 3 roky si budu nosit lampáč kapse u kalhot
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
nojo no, uvidíme
me se zvuk AC4tv líbí, už jsem ho chtěl příští měsíc kupovat, ale tak počkám jak na tom bude to nové. je fakt že bych radši 12" blue repro
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Samozřejmě - a vedle toho se budou dělat iPhone Ready lampové koncáky se sluchátkovým výstupemqwer píše: Počítám s tím, že za 3 roky si budu nosit lampáč kapse u kalhot
Mně ale nepříjde, že ta cesta výroby malých lampáčků je špatná. Proč nemít doma kvalitní zvuk v malém balení, které mi neuřve hlavu. Akorát by to chtělo, aby se to těch aparátů začaly osazovat repra, která se i při malé hlasitosti rozehrají a která jsou kvalitní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pro rok 2015 bude AC4C1 v limitované edici Classic Red (IMHO hodně sexy):

Ač mám firmu Vox rád, musím uznat, že kluci už hodně dlouho nic nepředvedli. Neustálé obměny barvy tolexu docela omrzí...