Laney VC 50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
franni

Laney VC 50

Příspěvek od franni »

Zdravím,chtěl jsem se zeptat u komba Laney Vc 50,kdyz přepnu na Hi-Gain a otočim gainem do prava,tak to zacne houkat,piskat jako parni lokomotiva,brum a šum to není.Na malem gainu to nedělá,asi tak os 1/3.díky za rady a pomoci.
Kai

Re: Laney VC 50

Příspěvek od Kai »

franni píše:Zdravím,chtěl jsem se zeptat u komba Laney Vc 50,kdyz přepnu na Hi-Gain a otočim gainem do prava,tak to zacne houkat,piskat jako parni lokomotiva,brum a šum to není.Na malem gainu to nedělá,asi tak os 1/3.díky za rady a pomoci.
Copak mas za snimace ?

Single coily ?
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

zkus to s jinou kytarou, mohlo by to bejt i spatnejma lampama (nebo lampou) v preampu.
franni

Příspěvek od franni »

Lampy jsou meněné dnes,snimace mam humbacker rm pickups,kytarou to neni,zkousel jsem to ve voxu co mam a nedela to,nejake dalsi napady???ale dela to jen ten kanal Hi-gain s gainem na 1/3 jinak ostatek je cajk,jeste zkusim prohodit ecc,ale tim to neni,jsou uplne nove,odskousene
franni

Příspěvek od franni »

vyřešeno,prvni stupen z kresleni to delal,dal jsem tam lampu EH,tak je to v cajku,jinak Hi gain šumí,ale toto bylo nezkutečny,jak vypravci kdyz piska na píštalku,diky vsem,caj
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“