Máte zkušenosti s tímhle kombem?-WARWICK-SWEET-15.2

Baskytarová aparatura ...
NeverWinter
Kontaktovat uživatele:

Máte zkušenosti s tímhle kombem?-WARWICK-SWEET-15.2

Příspěvek od NeverWinter »

Po brigádě si hodlám konečně koupit nějaké kombo, zatím se mi cenově i vzhledově (myslím i ty vlastnosti Smile ) líbít tohle a zajímá mě, jestli s ním nemáte nějaké zkušenosti a popřípadě jaké. :)
http://eshop.kytary.cz/WARWICK-SWEET-15 ... erem/5017/

Aivn86//Edit: pozměněn název.
GeorgeXL
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/georgexl

volba názvu otázky ???

Příspěvek od GeorgeXL »

Ne. S tímhle kombem zkušenost nemám. Jen s tímhle : (viz můj podpis). 8) :twisted:
Naposledy upravil(a) GeorgeXL dne 25.07.2007 15:12, celkem upraveno 3 x.
GeorgeXL
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
NeverWinter
Kontaktovat uživatele:

Fajn, opravuji se, žádam jen ty, kteří s tímhle kombem mají zkušenosti, aby mi řekli, jestli to kombo stojí za to a ostatní prosím, aby si nehráli na blbečky a nespamovali. :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Netusim, jestli je to to same (to tvoje vybrane je asi jen novejsi revize), kazdopadne: http://reviews.harmony-central.com/revi ... Combo/10/1

( If qui have some 50 extra, buy 15.2 version - it has a better eq (8-band) and a headphone jack. If you really need them. (: )
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
NeverWinter
Kontaktovat uživatele:

Tohle jsem potřeboval, díky moc
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
NeverWinter
Kontaktovat uživatele:

Taky jsem si všiml, ale i tak díky :D
Scipek
Kontaktovat uživatele:

kombo

Příspěvek od Scipek »

Nooo .... ja bych si tohle nekupoval. Je to otazka vkusu,ale hral sem na to 2 konciky mame 2 kytary a bubenika,kterej do toho celkem mlati a moc sem se neslysel.... navic mi tam porad nekdo rikal at do dam min,ze to porad Clipuje( prej se kurci ten zesik,kdyz to dela) a na tom druhym sem hral na to samy a tam zase za mnou prisel kamos,ze to ztlumi pac tam zacina neco smrdet a on mysli,ze je to vono a mel celkem pravdu .... v tomhle me Warvick celkem zklamal ... veril sem mu vic teda... spis bych sel do neceho jinyho... trosku si priplat ...na silnejsi ta 250 uz je v pohode ... ja mam hlavu laney rb9 300/4 coz mas nakejch 220/8 a box a nikdy sem si na to,ze bych byl malo nestezoval.... chce to podle me silnejsi,ale zalezi na tobe.. nerad bych ti to nejak hanil,ale moje osobni zkusenost neni moc dobra....zvuk byl sice dobrej,ale pak me taky silene zarazelo jak ten reprak silene vyskakoval... v tom mym boxu je 15,ale vzivote mi tolik nevyborovala ... fakt sem na to cumel no... celkem sem se tenkrat bal,ze to spalim ... o to hur,ze to nebylo moje... dopadlo to teda dobre,ale .... moc sem si ten koncik neuzil.
Kombo jestli muzu doporucit na co sem hral dobry sou ty Thrice Elliot to byl fakt zážitek na to hrát nebo GK nejsou spatny,ale nevim jak v tyhle cenovy relaci. 8)
NeverWinter
Kontaktovat uživatele:

Hmm, tak teď jsi mi trochu pokroutil moje představy :? ... No ještě zkusím v jedné prodejně Fender Rumble 100 a uvidím...
Scipek
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scipek »

No ono fakt záleží jak moc chces tý hudbě věnovat,pěněz času a všeho,ale dám ti takovou radu na co přijdeš až budeš to kombo mít.Budeš za čas chtít něco lepšího a dražšího a zase makat a šetřit.To moc dobře znám.Takže podle mě pokud to fakt myslíš vážně tak ještě šetři a pak si kup už fakt něco dobrýho ....tohle nejsou zas tak špatný komba .. ten rumbl je taky v klidu,ale prostě je to dost slabej aparat... zaleží jakýho máte bubeníka kolik kytar a v jak velkym prostoru budeš hrát,ale ten silnější apec si můžeš vždycky ztiši,ale když budeš slabej vokuřovat naplno tak ti bude zkreslovat ten zvuk. Záleži proxtě na tom kolik máš peněz .. mozná bych zkusil i starší,ale silnější a lepší což se za stejný peníze vyplatí,teda,když neberu v úvahu otázku záruky. :wink:
NeverWinter
Kontaktovat uživatele:

Hmm, bubeníka máme šíleného, kytary dvě a prostor dost malý... Sakra, teď jsi mě dostal, nejspíš máš pravdu... No, uvidím jak na to budu s penězma, když tak si ještě chvíly počkám... Hodně díky za radu :)
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Ted sem si tohodle warwicka koupil a dohrál mi za tejden takže ted se snim musim s**t zase zpátky do prahy abych ho moh reklamovat. Ale dokud hrálo bylo výborný
keri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keri »

no chapy ja mnel tohodle warvose 2mesice nez jsem koupil prvni petistrunu
a pak sel smykem . ta horni H struna mu davala zabrat ,myslel jsem ze ten15 palcak proskoci tou plechovou mrizkou kdyz jsem zahral.opravdu si myslim ze to neni povedeny apec .no ale proti gustu..................
tak pic AVE BASS
kuba.basa
Kontaktovat uživatele:

warwick

Příspěvek od kuba.basa »

primo s timhle typem ne, ale hraval jsem na jeho mladsiho brachu a celkem v poho akorat ze nas bicak byl takovy kadr ze mi 150watt nestacilo
Squier precision bass 5-string
kuba
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

myslim ze to neni idealni volba,slyset tolik neni no prece jenom ma takovej samtovej jemnej zvuk.
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Už mi dohrál podruhý. Začínám bejt pěkně nasranej
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder »

Tohle mam doma...Na bubenika mi to staci dobre a to nehrajeme folk...Jinak vari se to slusne,ale vetrak mi to zatim chladil dobre a zvuk je vybornej napisu zkusenosti s koncertem v klubiku,jak to Warwick stihal...Jinak mam par kamosu a ty zase tohle combo hodne doporucujou .) Tak nevim no,nekazte mi radost :D
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte zkušenosti s tímhle kombem?

Příspěvek od Stanley »

NeverWinter píše:Po brigádě si hodlám konečně koupit nějaké kombo, zatím se mi cenově i vzhledově (myslím i ty vlastnosti Smile ) líbít tohle a zajímá mě, jestli s ním nemáte nějaké zkušenosti a popřípadě jaké. :)
Hmm, nevim jestli jsou tu všichni takoví decibeloví maniaci :D , ale po těchle komentářích bych se na tuhle bednu fakt vykašlal, já risknul tohle a jak v hardcore, tak v deathu, či ska se rozhodně neztratil
http://eshop.kytary.cz/laney-baskytarov ... :Laney:1:0
V pohodě jsem s tim totálně přeřval sestavu 2x100W Marshall s oddělenou hlavou, krmená přes MKII BOSS :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Cliff

Příspěvek od Cliff »

život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte zkušenosti s tímhle kombem?

Příspěvek od Wonder »

Stanley píše:
NeverWinter píše:Po brigádě si hodlám konečně koupit nějaké kombo, zatím se mi cenově i vzhledově (myslím i ty vlastnosti Smile ) líbít tohle a zajímá mě, jestli s ním nemáte nějaké zkušenosti a popřípadě jaké. :)
Hmm, nevim jestli jsou tu všichni takoví decibeloví maniaci :D , ale po těchle komentářích bych se na tuhle bednu fakt vykašlal, já risknul tohle a jak v hardcore, tak v deathu, či ska se rozhodně neztratil
http://eshop.kytary.cz/laney-baskytarov ... :Laney:1:0
V pohodě jsem s tim totálně přeřval sestavu 2x100W Marshall s oddělenou hlavou, krmená přes MKII BOSS :D
hmmmm a hrali ste ve zkusebne nebo i koncerty?

Jinak k tomu konciku Warwick 15.2 nestihal,takze ho du vratit a du do 25.1....

BTW do Laney bych nesel ani zadarmo:D(no mozna :D)
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“