http://www.fokuskytary.cz/produkty/67acz.jpg
Celkom ma zaujala, páči sa mi ten design, a ak bude dobré telo a dá sa lepší snímač, hádam bude OK.
alebo potom radšej Yamahu RBX 270 ?
Díky za odpovede
Teraz si ma celkom potešil, čo som videl stránky muzikeru , tak ju majú v Prahe na sklade, škoda, že ju nemajú na sklade v Bratislave,tiež mám kombo Behringer, takže hádam bude znieť fajn, dúfam že sa k nej nejako dostanem. Díky za príspevoklittle_demon píše:tak přesně na tuhle jsem hrál tenhle tejden v muzikeru,a prave ta me nejvic zaujala.krasne mi sedla de rukyy fakt krasna basa,za ty prachy super,zkousel jsem to na hlave behringer a box taky behringer. Dobrej hutnej zvuk. Myslim ze dobra koupe,asi do ni taky pujdu
ja som sa zase zasmial dobre na tejto vetelittle_demon píše:zkousel jsem to na hlave behringer a box taky behringer. Dobrej hutnej zvuk.
Hej tyjo taky mě to praštilo do vočí jako prskající ohňostroj. Akorát jsem enchtěl moc reagovat abych nebyl za většího blbce než jsem teď....johny.trucker píše:ja som sa zase zasmial dobre na tejto vetelittle_demon píše:zkousel jsem to na hlave behringer a box taky behringer. Dobrej hutnej zvuk.:D