Potreboval bych poradit - nevíte někdo jak se dá vypnout dynamika kláves?
Díky za radu.
Andy
Roland JUNO D - dynamika kláves
Pravidla fóra
-
amacura123
Roland JUNO D - dynamika kláves
Naposledy upravil(a) MilanT dne 10.02.2013 14:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opraven název vlákna kvůli snazšímu vyhledávání.
Důvod: Opraven název vlákna kvůli snazšímu vyhledávání.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roland JUNO D - dynamika kláves
Ach jo - strana 63 manuálu (fixní nastavení Velocity). Vypne se nastavením na hodnotu 1..127 (default je myslím REAL). Co takhle víc číst příště?
P.
P.
-
amacura123
jo, ale v nastaveni arpreggia.....str. 63....to vim..... a cist umim, ach jo
ale ja bych chtel pokud to jde nastavit stejnou dynamiku pro vsechny zvuky.....a to jsem v manualu nenasel
ale ja bych chtel pokud to jde nastavit stejnou dynamiku pro vsechny zvuky.....a to jsem v manualu nenasel
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mhm - zřejmě omluva z mé strany (čerpám jen z manuálu) a dělalo to na mě dojem, že to nebude jen pro arpeggio.... takže jako revanš dám ještě jeden tip, který to už tak elegantně nebude řešit, ale možná pomůže. O pár stran před tím (mám to dávno zavřené a nechce se mi manuál stahovat znovu) jsou k Velocity ještě dva parametry (je to k citlivosti). Myslím, že ten první z nich by mohl udělat dobrou službu.
Každopádně v tomhle případě by to bylo potřeba řešit v cílovém softu (filtrování) nebo (pokud to v daném programu nejde) tak pomocí virtuálního MIDI kabelu (MIDI Yoke, Hubi`s Loopback Device) prohánět MIDI data třeba prográmkem MIDI-OX (freeware), který tuto možnost filtrování nabízí.
Takže ještě jednou pardon!
P.
Každopádně v tomhle případě by to bylo potřeba řešit v cílovém softu (filtrování) nebo (pokud to v daném programu nejde) tak pomocí virtuálního MIDI kabelu (MIDI Yoke, Hubi`s Loopback Device) prohánět MIDI data třeba prográmkem MIDI-OX (freeware), který tuto možnost filtrování nabízí.
Takže ještě jednou pardon!
P.