V hudebce mi rekli ze dcera je jiz v 11 letech stara na to aby ji prijali na violoncello,nasli jsme tady v Chorvatsku kde zijem soukromeho ucitele se kterym musi preskocit rok aby ji vzali ve 12-ti letech doufejme do 3. rocniku ZUŠ na violoncello. Musim ted z Čech behem 10 dnu privezt nejake violoncello , tady v Chorvatsku je nastroju min a vse je drazsi. Co ji mam koupit?Ucitel rika ze pro zacatecnika je to skoro jedno.. a pry asi 1/2
Dcera je drobnejsi, vysoka 148cm, cili ta 1/2 by byla akorat?Jake cello koupit, premyslela jsem nad Gewa pure1/2, videla jsme ho na akci v nejakem music shopu za 11900. Bylo by to OK? Nemel by nekdo treba starsi, rucne vyrabene pouzite za rozumnou cenu nebo jiny napad?Diky
Violoncello pro 11 letou dceru
Pravidla fóra
Re: Violoncello pro 11 letou dceru
Já myslím, že Gewa určitě nebude ok. Na cello sice nehraju, ale obávám se, že některé věci prostě ošidit nejdou a i do 1/2 cella budete muset zainvestovat trochu víc, aby to aspoň za něco stálo.
Pokud máte dotaz ohledně houslí nebo hry na housle, pošlete klidně SZ. Ohledně smyčcce samozřejmě taky :O)