Ahoj lidi,
ono je to asi trochu zajímavější otázka, ale přece. Myslíte, že když si koupím motosedák ke dvojšlapce, tak to nebude ono?...myslím, jestli se s motosedákem hraje na dvojšlapku dobře.
Děkuji za názory.
Stolička ke dvojšlapce
Pravidla fóra
Re: Stolička ke dvojšlapce
S motosedákem se hraje dobře na kdeco. Záleží na zadku, co ti k tomu řekne... Já motosedák mám a protesty jsem nezaznamenal.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Mě tvar motosedáku nevyhovuje, jsem na kulatou klasiku.... ale to v dobách kdy jsem hrála na singl, na dva kopáky i na dvojšlapku. je to o vkusu zadnice každého hráče a o pocitu ze hry.. a samozřejmě především o stabilním a zdravém posezu za nástrojem. S tím jestli hrajeme na jeden či dva pedály kopáku to nesouvisí!!
nakonec bubeník přece vždycky hraje oběma nohama
nakonec bubeník přece vždycky hraje oběma nohama
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Nejsem bubeník, ale koupil jsem si na nahrávání akukytar stoličku Mapex T765ASER v domnění, že když je drahá jako prase a pro nadskakující bubeníky, tak bude velmi pevná a tichá. Jenže příruba sedáku na tyči i po utažení povrzává - sedák se totiž malinko o nějaký ten mm pootáčí než příruba narazí na takový kónický zub - prostě to není přesně vyrobené. Myslel jsem, že je to vada kusu, že bych to reklamoval, ale koukal jsem v obchodu na stejný model a bylo to stejné, prostě to tak šmejdsky mají udělané. Ani když to namažu WD, tak to úplně nepomáhá a poťukává kov o kov. Když mám před sebou 2 kondíky, tak mě rozptyluje na to dávat pozor, obzvlášť při nějakém doznívání. Je to normální? Docela mě to zaráží, vždyť takový nešvar musí být na obtíž i při nahrávání bicích. Nemáte na to nějaký trik, než s tím začnu něco vymýšlet?
Díky.
PS: Nechce se mi to se ztrátou prodávat a kupovat jinou sesli.
Díky.
PS: Nechce se mi to se ztrátou prodávat a kupovat jinou sesli.
| Cruel YT | Cruel sptf