zvazoval jsem, ze bych jeste pridal dogear p90 ke kobyle, ale libi se mi to tak, jak to je ted.
edit: z ohlasu na netu je mozne, ze pri prilisnem voskovani se ztrati vysky - tady jich je ale tolik, ze by mi to asi ani tolik nevadilo

Fór je v tom, že ten "mechanicky neaktivní" materiál se hýbe. Tím vzniká "mikrofonní" efekt.SUK píše:Grocku, existuje nejake fyzikalni vysvetleni, proc by prakticky mechanicka stabilizace neceho mechanicky neaktivniho materialem s malou permeabilitou mela zasadne ovlivnit zvuk snimace? To nerejpu, jen me to zajima....
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
A když budou závity fixovaný voskem, tak při poklepu trsátkem neuslyším nic?martina72 píše:Aby něco bylo slyšet, musí se něco hejbat vůči něčemu. Tedy to budou ty drátky vůčí jádru a drátky vůči sobě.
Nevím, jestli je myšlen dotaz vážně nebo ironicky, nicméně pohyb struny v magnetickém poli snímače má za vliv změnu magnetického indukčního toku, v cívce snímače se indukuje elektrické napětí následkem čehož začne protékat obvodem (ze snímačů až do aparátu) indukovaný elektrický proud.Milan píše:A když tím trsátkem brnknu o strunu, tak jí taky slyším díky tomu, že se mi hejbou drátky ve snímači vůči sobě?
Asi tomu nerozumím.