Gibson LPJ 2013

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Capton
Nový uživatel

Gibson LPJ 2013

Příspěvek od Capton »

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na LPJ, jaké jsou rozdíly oproti normálnímu les paulu (kromě vzhledu) a zdali se vyplatí jeho koupě? Díky za odpověď
arcilucifer

Re: Gibson LPJ 2013

Příspěvek od arcilucifer »

normálnímu les paulu
co je to normální les paul ?
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

martina72 - příspěvek smazal, ale přeci jenom:
plnokrevné LP
můžete mi vysvětlit termín plnokrevný les paul ?
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Ne, jde o čistě subjektivní věci.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Mám Chocolate Satin a jsem spokojený...Rozdíl neznám,protože jsem nikdy neporovnával.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

za kolik to chceš kupovat? myslim že je to dobrá volba za nízkou cenu, kámoš má SGJ 2013 a hraje fakt dobře. Mě teda přijde že po tom matnym krku moc neklouže ruka ale asi to záleží jestli je zaprášená a tak. Je to zvláštní protože na Ibanezce co mám je jemnej matnej lak a klouže fakt supr, zase polyuretanovej lak na stratu trochu lepí, nitro na gibsonu mi zas skvěle klouže... :|
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Tuhle kytaru jsem měl docela dlouho a byl jsem s ní moc spokojený.Hlavně javorový krk byl úplně super.Držel jsem v ruce faded řadu a ten mahagonovy krk byl dost hrozný(takový hrubý).Co jsem to mý LPJ porovnával snad z 5-ti Epi LP, tak byla o level někde jindy.Jediný model který se zvukově přibližoval by Joe Bonamassa signature.Jinak snímače na LPJ co vypadají jako aktivni jsou pasivní 498T a 490R.Jediný co, tak ten nitrolak jde z toho trosku rychleji dolu.Mně to nevadilo,ale jsou tací ,co škrábanec na kytaře těžko rozdejchají :-)
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
kristusek

Příspěvek od kristusek »

Rozdíly oproti např. Standardům jsou značné - odlehčené tělo, javorový krk, snímače G61... záleží na modelu. Některé mají 498T - 490R a tak, prostě se to liší.
Zkoušel jsem, poděkoval, odmítl. Musím říct, že ten můj Epi zněl po výměně snímačů líp, ale to už samozřejmě záleží na uchu každého člověka. A totéž platí o řemeslném zpracování (samozřejmě jsem musel měnit nulťák, ale s tím se počítá).

Neboli - lepší kvalitní kytara méně slavné značky než relativně laciná napodobenina slavných modelů slavné firmy. LPJ ano, ale tak do deseti tisíc, výš už to nemá cenu.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“