NÁHRADNÍ DÍLY

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Burimen

NÁHRADNÍ DÍLY

Příspěvek od Burimen »

chtěl bych se zeptat jestli se prodávají nějaké díly na kytary
třeba: krky, těla ,mechaniky díííky za odpovědi :wink: 8)

aivn86//Zdůležitněno
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

jj prodávaj , myslim , že zrovna bach něco má a určitě je toho víc

určitě to bude vědět petrpeter :D
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

www.muziker.cz nekde je tam zalozka "nahradni dily"
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
kennedys

taky alexim

Příspěvek od kennedys »

Taky něco jsem viděl u firmy Alexim. http://www.alexim.cz - na webu toho ale moc nemaj, lepší je si tam předem zavolat a pak je navštívit... Jsou to ale odborníci na slovo vzatí a ochotně vždy poraděj... :wink: a prodávaj taky vzácný značky jako je Randall nebo Tech-21
Godin LG>Boss FW-3>Boss DS-2>Marshall SV-1>Randall 200W head>Marshall 1960A Lead.
----------------------------------------------------
...mysli, co děláš. Nedělej, co myslíš...
afektband

Příspěvek od afektband »

http://sollerguitars.com/ je to slovenskej shop.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

neco od firmy co vyrabi SX kytary je pod znackou Dr.Parts v Muzikeru....

jinak Soller
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

S Doktorem Dílem nemám moc dobrý zkušenosti, jednou sem si koupil mechaniuku na ak. kytaru a zachvíli se z toho začalo něco loupat , potom sem si chtěl vod něj koupit kobylku , a když sem to viděl tak sem se na to vykašlal , protože všude byly tykový ty výstupky od spár ve formě, a ty kameny teda byly dost směšný , nedokážu si představit že bych do nich dal strunu. je to sice levný , ale třeba ten bach je cenově na stejno ale s lepší kvalitou
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Greeg píše:S Doktorem Dílem nemám moc dobrý zkušenosti, jednou sem si koupil mechaniuku na ak. kytaru a zachvíli se z toho začalo něco loupat , potom sem si chtěl vod něj koupit kobylku , a když sem to viděl tak sem se na to vykašlal , protože všude byly tykový ty výstupky od spár ve formě, a ty kameny teda byly dost směšný , nedokážu si představit že bych do nich dal strunu. je to sice levný , ale třeba ten bach je cenově na stejno ale s lepší kvalitou
zazil jsem taky par veci od nich - ty mechaniky - diecast uzavreny lity, drzeli ladeni v pohode, ale jednou jsem pri vymene mechanik pritahovanim matice jentak utrhnul kus samotneho tela-slitiny te mechaniky. V zivote jsem neco podobnyho jeste nevidel, ale probehla reklamace a ten kluk co to ma si dodnes nestezoval... jen vadnej kus.
Ty vystupky od spar forem na odlitcich byvaji...
To drevo uz vypada lip, ale je zbytecne drahy (tela LP, strat)

Ono je to jedno, z tech levnych nikdy nemas zaruku odkud to je a z jak kvalitni slitiny to je... I to co prodoavaji ostatni a napisou ze je to Akkord Made in Korea, a pak je tam poznamka, ze mechaniky jsou dodavany bez napisu... (protoze na fotce samozrejme napis je...), tak jak vis co vlastne nakonec dostanes... :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

Caggan píše:www.muziker.cz nekde je tam zalozka "nahradni dily"
jen upřesnění :wink: http://kytarove-prislusenstvi.muziker.cz/ skoro uplně dole :wink:
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

guitarparts.cz - moc tu toho ještě není, nová stránka, ale dražší a kvalitnější věci, snad budou nějak rozšírovat nabídku časem. A snímače filtertron :wink:

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Moleek

Příspěvek od Moleek »

petrpeter píše:neco od firmy co vyrabi SX kytary je pod znackou Dr.Parts v Muzikeru....
Kdo chce singl na ozdobu, tak tam maj myslim za kilo.. :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
nbs
Kontaktovat uživatele:

Re: NÁHRADNÍ DÍLY

Příspěvek od nbs »

nevíte pánové, kde bych našel nějakej pěknej krk? Plánuju vyrábět explorera a za boha nemůžu nikde najít nic co by se mi líbilo, snad jenom doktora díla a tomu nějak nevěřim... Rád bych, abych si mohl sám upravit hlavu a případně sám vybral materiály... :X
woro90

Příspěvek od woro90 »

nbs píše:nevíte pánové, kde bych našel nějakej pěknej krk? Plánuju vyrábět explorera a za boha nemůžu nikde najít nic co by se mi líbilo, snad jenom doktora díla a tomu nějak nevěřim... Rád bych, abych si mohl sám upravit hlavu a případně sám vybral materiály... :X
Tak na explorera asi jedině objednat u kytaráře nebo si nechat poslat z warmothu, případně počkat až se něco objeví na aukru (přebytky kytarářů a bastličů). Nebo si ho smatlej sám jako to tady pár lidí dělalo :wink: BaCH má krky jenom na straty, telata, LP a ibanezy, i když explorer s ibanezáckou hlavou nevypadá vůbec špatně... Hokejky se shání těžko.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

woro90 píše:
nbs píše:nevíte pánové, kde bych našel nějakej pěknej krk? Plánuju vyrábět explorera a za boha nemůžu nikde najít nic co by se mi líbilo, snad jenom doktora díla a tomu nějak nevěřim... Rád bych, abych si mohl sám upravit hlavu a případně sám vybral materiály... :X
Tak na explorera asi jedině objednat u kytaráře nebo si nechat poslat z warmothu, případně počkat až se něco objeví na aukru (přebytky kytarářů a bastličů). Nebo si ho smatlej sám jako to tady pár lidí dělalo :wink: BaCH má krky jenom na straty, telata, LP a ibanezy, i když explorer s ibanezáckou hlavou nevypadá vůbec špatně... Hokejky se shání těžko.
Tož mě nejde vyloženě o hokejku, já ji ani moc nechci :)
Myslíš, že kdybych do Bachu poslal prosíka, že bych chtěl Ibanezáckej 24pražcovej tenkej krk s ebenovym hmatníkem bez vytvarovaný hlavy tak by mi za nějakej příplatek vyhověli? :lol:
Rád bych tam použil nějakej takovej podobnej tvar jako má většina Schecterů ...
Obrázek
sem hroznej vocas vymejšlivej, ale když už si to jednou kutim sám, tak to musí bejt ťip ťop :twisted:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

jo ten tvar se trošku podobá té hlavě do - M - na hetfieldových expech
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

tak mi právě přišlo psaníčko od Bachu, že maj jenom ty krky co maj v šopu a že si nemam vymejšlet :D
takže dál hledám, kde mi pošlou krk bez vytvarovaný hlavy? :roll:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Na bach ses moh vy**** rovnou - slibovali mi, že za 3 měsíce pro mě budou mít krk na explorer a neměli ho ani za 3/4 roku.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Mastr píše:Na bach ses moh vy**** rovnou - slibovali mi, že za 3 měsíce pro mě budou mít krk na explorer a neměli ho ani za 3/4 roku.
A kde si sehnal tu špičatou hokejku na svýho expa ? Jako já bych se nebál si připlatit za pěknej kousek, ale nechci dělat kompromisy když vyrábim nástroj svejch snů kurňa :twisted:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Koupil jsem o d jednoho chlápka krk z Jacksonky... sice mi tvar krku úplně nevyhovoval ale za chvíli jsem si zvyk - je prostě užší...
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Mastr píše:Koupil jsem o d jednoho chlápka krk z Jacksonky... sice mi tvar krku úplně nevyhovoval ale za chvíli jsem si zvyk - je prostě užší...
ach tak, to mi nezbyde než se ptát a shánět kde to půjde, Warmoth je sice krásnej, ale na můj vkus moc drahej :?
no až bude nehůř tak to taky zkusim vyrobit mno, ale toho se fakt bojim :D
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“