Ladička v pedalboardu
Pravidla fóra
Ladička v pedalboardu
Potřebuji prosím poradit, jak udělat, aby mě při ladeni nešel zvuk z boxu. Ladičku TC electronic mám první v boardu a je zapojena do smyčky. Zesilovač Marshall JVM410 má vzadu možnost poměru původního a smyčkového signálu, kde mám nastaveno 75% smyčka 25% původní. Když zapnu ladičku ve smyčce tak mi z boxu stále hraje ten původní signál. Jak to udělat, aby z boxu nic nelezlo? Dík za případné odpovědi.
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
Re: Ladička v pedalboardu
To je jediné řešení? Ve smyčce to jinak nejde?
Dík za odpověď.
Dík za odpověď.
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
Předpokládám, že máš ladičku s MUTE, tedy ladíš-neprochází signál. Smyčky bývají seriové i paraelní , případně s regulací poměru. Nevím jak u tebe. Pokud nelze směrovat smyčku "na tvrdo" Send - Return, bude se zvuk ozývat vždy. Takže samozřejmě souhlas s Rottenem. Řešením je i klipová ladička na hlavě, ale o to ti asi nejde.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To, co slyšíš, bude těch 25% původního signálu. Když nastavíš smyčku na 100%, tak bys neměl slyšet nic.
Hraju na kytary a mašinky
Přesně, mám s regulací poměru. Takže to dám za kytaru. Díky za reakci.