Ladička v pedalboardu

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Dusan26

Ladička v pedalboardu

Příspěvek od Dusan26 »

Potřebuji prosím poradit, jak udělat, aby mě při ladeni nešel zvuk z boxu. Ladičku TC electronic mám první v boardu a je zapojena do smyčky. Zesilovač Marshall JVM410 má vzadu možnost poměru původního a smyčkového signálu, kde mám nastaveno 75% smyčka 25% původní. Když zapnu ladičku ve smyčce tak mi z boxu stále hraje ten původní signál. Jak to udělat, aby z boxu nic nelezlo? Dík za případné odpovědi.
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Ladička v pedalboardu

Příspěvek od rotten77 »

Dát ladičku před aparát - ne do smyčky.
Dusan26

Příspěvek od Dusan26 »

To je jediné řešení? Ve smyčce to jinak nejde?
Dík za odpověď.👍
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
torst

Příspěvek od torst »

Předpokládám, že máš ladičku s MUTE, tedy ladíš-neprochází signál. Smyčky bývají seriové i paraelní , případně s regulací poměru. Nevím jak u tebe. Pokud nelze směrovat smyčku "na tvrdo" Send - Return, bude se zvuk ozývat vždy. Takže samozřejmě souhlas s Rottenem. Řešením je i klipová ladička na hlavě, ale o to ti asi nejde.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

To, co slyšíš, bude těch 25% původního signálu. Když nastavíš smyčku na 100%, tak bys neměl slyšet nic.
Dusan26

Příspěvek od Dusan26 »

Přesně, mám s regulací poměru. Takže to dám za kytaru. Díky za reakci.👍
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“