Axagon-externí USB zvuková karta

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
endru
Nový uživatel

Axagon-externí USB zvuková karta

Příspěvek od endru »

Přeji hezký den, chtěl bych se zeptat, zda je možné a případně jak u této zvukovky (https://www.axagon.eu/produkty/ada-17) nastavit odposlech nahrávané skladby.

Jedná se mi o to, že mám elektrické klávesy, které nahrávám do PC (přes audacity, kabel jack to jack, jedním koncem připojen ve vstupu pro sluchátka, druhým koncem ve vstupu pro mikrofon této zvukovky. Potřeboval bych to, co nahrávám i slyšet. Jak to provést?

Díky moc za všechny odpovědi.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Axagon-externí USB zvuková karta

Příspěvek od pavlii »

Buď zapnout v Audacity monitorování v nahrávané stopě (jde-li to); je nutné počítat s latencí (zpožděním), které bych se obával u tohoto typu zvukovky bude způsobovat nehratelnost v reálném čase (ale mohu se samozřejmě mýlit).
Druhá možnost (a jediná, pokud se výše popsaný problém s latencí potvrdí) je pořídit nějaký malý mixáček, vřadit ho do cesty nahrávaného signálu a poslech realizovat přes něj.
A na závěr - pro sluchátka je "výstup", nikoli "vstup" ;-)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Co mas za klavesy? Aktualni setup je pomerne nechutny, nicmene pomerne drobna investice by z toho mohla ucinit snesitelnou sestavu pro nahravani.
Hodně budem někde...
endru
Nový uživatel

Příspěvek od endru »

Potvrzuju drobné zpoždění "přehrávaného za nahrávaným" v "reálném čase". Klávesy mám Roland FP-30 BK. Co máš konkrétně drobnou investicí na mysli? :)
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“