CZ návod pre yamaha clavinova clp 430
Pravidla fóra
CZ návod pre yamaha clavinova clp 430
Zdravím , hľadám návod pre yamaha clavinova clp 430 v češtine alebo v slovenčine , ak by ste ho niekto mal alebo vedeli skadiaľ by sa dal stiahnuť budem vám vďačný za radu. Poprípade ak by ste niekto predával knižku tak by ju kúpil .Ďakujem.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: CZ návod pre yamaha clavinova clp 430 .
Hmm - s angličtinou je problém? Tohle bude strašně jednoduché....i v ENG bych řekl. Co případně dotaz na distributora?
P.
P.
Len teraz vo štvrtok som ju kúpil tak skúšam šťastie aj tu, budem volať distribútora v pondelok.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. Pokud je to nové, tak je to relativně bez diskusí, jinak buď bude klika a někdo se ozve nebo holt ta angličtina no (pokud je manuál v PDF, lze využít google překladač například - minimálně nasměruje).
P.
P.
U Yamah co jsem kupoval já byl vždy produktový kód, ten se někde na webu zaregistroval a otevřel se přístup k dokumentaci. Jen si nepamatuju jestli i k národním verzím, mě stačila anglická.
DP som registroval na stránke už v piatok a aj google som prešiel a nikde som manuál v češtine alebo v slovenčine nenašiel , viem že boli prikladané ako súčasť balenia ale predávajúci ho nenašiel tak som bez neho a chcel by som vedieť ovládať funkcie ktoré ponúka ale moja angičtina je žiaľ mizivá.
Tak som sa skontaktoval s yamahou na slovensku a oni mi poslali slovenský návod. Aj touto cestou im ďakujem a ak by mal niekto o návod záujem tak mu ho rád pošlem.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Príma práce - na obou stranách!
P.
P.