Punk Floid
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Punk Floid
Hmm tak z Cimentama to nevyšlo...ale co tohle to už snad znáte ne??? Tady ti páni Marcipáni ze Zábru podle mě dělají docela hodně obstojnou muziku. Co myslíte vy? 
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Kdyz jsem nasel punk
,tak byli prvni co jsem poslouchal...jsou skveli,energicti,hudba ma svih,texty smyl...byl jsem na ne 2x na Podparou a jednou V Opave..zboznuju je a vzdycki budu....."Kdyz mi rikaj lidi,ze se jim nelibim,nevim co na me vidi at mi p***l polibi!Kazdy ma svuj styl,ja mu ho neberu,ja se do zivota nikomu neseru!A TO MI STACIII!!!OOHOOOHOOOOO.."..tohle nema absolutne chybu
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já sem z Jinžní Moravy, ale moje "neoficiální přechodné bydliště" sou ZLosiny a Loučnácerfotoc píše:počkej, odkud seš? já sem ze šumperka:DJoey píše:NápodobněPopin píše:je to moje hodně oblíbená česká kapelaa 7.12. du do Šumpru na koncík
JAHAHÁÁÁÁÁ
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Re: Punk Floid
Docela dobrá skupina aj více než docela dobrá sem tam si nějakou písničku poslechnu.
-
woro90-1
Člověče, počet příspěvků tady nic neznamená, nemusíš se vyjadřovat ke všemu jen abys byl dvouciferný.
-
John M. William
woro90-1 píše:Člověče, počet příspěvků tady nic neznamená, nemusíš se vyjadřovat ke všemu jen abys byl dvouciferný.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.