Ahoj,
mám pedál Boss digital delay DD-7 a začalo mi blbnout přepínátko na MODE. Vypadá to jako by se to uvnitř nějak posunulo a už vůbec si nemohu zvolit mody, které jsem používal. Poradili byste mi prosím, kde něco takového nechá opravit?
Oprava Boss DD-7
Pravidla fóra
Oprava Boss DD-7
Naposledy upravil(a) ZH6 dne 18.06.2022 12:00, celkem upraveno 1 x.
Re: Oprava Boss DD-7
Napiš aspoň odkud jsi
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Z Nymburka a pracuji v Praze.
Zdar, tohle by mohlo potenciálnímu opraváři pomoci...
- Přílohy
-
- DD7 service notes.pdf
- (1.45 MiB) Staženo 112 x
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Pohledem na schema (díky odkazu Tube Guru) je jasné, že Mode "přepíná" potenciometr.
ZH6: v první fázi, než se začne opravovat, bych zkusil tím knoflíkem Mode protočit mnohokrát od levého k pravému dorazu. Pokud se s ním moc netočilo, může být dráha potenciometru "zalehlá" a to protočení by mohlo pomoci...
ZH6: v první fázi, než se začne opravovat, bych zkusil tím knoflíkem Mode protočit mnohokrát od levého k pravému dorazu. Pokud se s ním moc netočilo, může být dráha potenciometru "zalehlá" a to protočení by mohlo pomoci...
knoflíkem sem protičil sem a tam mnohokrát. Myslíte, že má smysl opravu nějak řešit? Netuším jak moc složité by to mohlo být, resp. kolik by to stálo.
něpanimájem.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
cítíš při otáčení,jak přecvakává z polohy do polohy a v poloze sám drží?
možná by stačilo vyměnit jen dráhu nebo sběrač v tom původním,tenhle typ není bežně skladem v obchodech
ten pot samotný může stát tak stovku
kdybys chtěl můžeš mi ho poslat a já se podívám co by se dalo dělat
možná by stačilo vyměnit jen dráhu nebo sběrač v tom původním,tenhle typ není bežně skladem v obchodech
ten pot samotný může stát tak stovku
kdybys chtěl můžeš mi ho poslat a já se podívám co by se dalo dělat
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Cítím jak přecvakává z polohy do polohy. V poloze drží. Ale většinou vydává pouze jeden druh delaye bez ohledu na polohu knoflíku MODE. Napíšu SZ.