Nabízí své výrobky již delší dobu na hudebním bazaru (samozřejmě jako nové). Sleduju ho, má perfektní cit pro design, ale bylo mi trapný jet za ním jen očumovat. Jeho dílo se mi ale moc líbí.
Na pohled se mi tenhle design nelíbí, ale řemeslo a odvahu rozhodně oceňuji, je to krásně provedené a na nahrávkách to zní překrásně. Líbí se mi ta dutá hlava.
Nemyslím, že by to mělo znít jinak, ale některý věci člověk prostě nepozná, třeba sílu zvuku, subjektivní dojem – některý kytary prostě zní skvěle směrem dopředu, ale jako hráč si to člověk tolik neužije atd.
Taky mi to navozuje trochu nepříjemný pocit. Praskla mi hlava na španělce zrovna v takovém šikovném místě na boku. Ale věřím, že to mají dnes vychytané, aby to vydrželo.
Osobně jsem tedy všechny ty moderní prvky už viděl u jiného tuzemského kytaráře, včetně té hlavy apod. Inspirace bude asi podobná(nebudu to tu plevelit tím, že bych ho v dedikovaném vlákně zmínil). Tady jsou ale navíc ty ostré rohy a je to ještě lepší.
himself píše: ↑8.12.2023 9:29
Já myslím, že kvalitní dřevo to udrží. Ale trochu bych se bál přeznívání strun. A cpát do toho pak fusekli by asi nebylo moc hezké
Ale tak mohla by to být hedvábná fusekle s logem výrobce...
takovahle perforovana hlavice je takova znamka luxusu a kvalitniho remesla (opravdu to neni uplne trivialni udelat)
mozno videt treba u Casimi, Stradi, Canna, Edwinson, Veillette, Lebrun (jenom jsem narychlo proběhl svůj pinterest)
ale třeba i u skladaciho shitu z Aliex, takze bych se toho zas nebál nadměrně
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Taky už jsem to viděl. Ale tady mu to pěkně dotváří celek. Struny to určitě udrží jak nic. Jen z toho mám takovej pocit křehkosti. Proč to ale není triviální udělat? Nic extra na tom nevidím...