Jsem laik v bicích, máme doma tento buben, je to virbl? Nemá žádnou značku, moc hezky zní, ráda bych se o něm něco dozvěděla, omlouvám se za primitivní otázky
Prosím o radu co je to za buben
Pravidla fóra
Prosím o radu co je to za buben
Zdravím,
Jsem laik v bicích, máme doma tento buben, je to virbl? Nemá žádnou značku, moc hezky zní, ráda bych se o něm něco dozvěděla, omlouvám se za primitivní otázky

Re: Prosím o radu co je to za buben
Bohužel to bude něco velmi obskurního, nějaký "noname" výrobce. Pokoušel jsem se hledat přes Google vyhledávání obrázku detail mušle (lug), bez jediného pozitivního výsledku mezi stovkami fotek.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Virbl (snare, céčko, řachťák, šroťák, rytmičák, ...) to není. Bude to nějaký menší přechod (v angličtině "tom" respektive "high-tom" nebo "mid-tom" - podle velikosti).
Pokud tam není žádný štítek ani uvnitř (můžeš sundat blánu a podívat se), tak se asi stejně nic moc nedozvíš. Můžeš si změřit rozměry (průměr blány a celková výška bubnu, u bicích se to měří v palcích).
Jinak za mě - pokud hraje dobře nebo se tobě líbí, tak bych to považoval za jedinou informaci, kterou je potřeba vědět
Hraju na kytary a mašinky
Díky moc .. no je to navrchu přelepené nějakou fólií s dekorem dřeva, tak značka možná bude pod tím, hraje bezva. Líbí se mi, byla jsem zvědavá