Tanglewood-zkušenosti

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
stargate

Tanglewood-zkušenosti

Příspěvek od stargate »

Co vy na to???Made in U.K.!
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

no nehrál sem sice na akustiku ale stejně to sem napíšu...od tanglewoodu sem měl v ruce Les Paula..bylo to první LP na kerý sem kdy hrál a pár dní potom už sem si kupoval to svoje LPčko...to byl naprostej luxus...a tim myslim LUXUS...zvuk, vzhled, pocit ze hry..a to byla kejtra za deset hadrů...v porovnání s tim co sem měl v ruce za podobný ceny se mi Tanglewood dost líbí..měli tam i jiný, na ty sem nehrál ale aspon podle vzhledu můžu říct že taky dost dobrý....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
samkorcak

Příspěvek od samkorcak »

Mám ji už asi rok(Tanglewood TW55H ),s kytarou jako takovou jsem na výsost spokojen,krásnej zvuk akustickej i elekrickej,výborně ladí a navíc vypadá nádherně.Jenže po tomto jednom roce jsem už musel 2 x měnit snímač,prostě přestával pomalu a jistě hrát.Přestal od E1 a dál a dál.Potom kytara začala jakoby pleskat.Po prvé jsem dost plašil,myslel jsem že je to strunama,tak jsem kupoval dražší a dražší,až jsem pochopil,že v tom to asi nebude.Proto jsem nástroj reklamoval,poslali snímač B Band kamsi po čtrnácti dnech přišel nový.Vyměnil jsem ho samozřejmě s odborníkem na kytary,a co se nestalo?Hrálo to.Jenže ouha.Jen další 4 měsíce.Pak zase ten samej problém.Zase 14 dní čekání na novej.Bohužel mám hraní každý týden 2x,teď v létě i vícekrát,tak si asi dovedete představit,jak musím bejt nasranej,že musím hrát na ten starej kepl co jsem měl před tím.Nicméně,kytárka je fakt báječná,tak přemýšlím,že nechám překopat celou elktriku.Jinak jsem fakt spokojen.Ale na druhou stranu,když jsem za ní dal 22000,takovéhle problémy bych snad ani mít neměl.Ne ... Ahoj Sam
Naposledy upravil(a) samkorcak dne 15.07.2008 21:03, celkem upraveno 1 x.
Sam
stargate

Příspěvek od stargate »

samkorcak píše:Mám ji už asi rok(Tanglewood TW55H ),s kytarou jako takovou jsem na výsost spokojen,krásnej zvuk akustickej i elekrickej,výborně ladí a navíc vypadá nádherně.Jenže po tomto jednom roce jsem už musel 2 x měnit snímač,prostě přestával pomalu a jistě hrát.Přestal od E1 a dál a dál.Potom kytara začala jakoby pleskat.Po prvé jsem dost plašil,myslel jsem že je to strunama,tak jsem kupoval dražší a dražší,až jsem pochopil,že v tom to asi nebude.Proto jsem nástroj reklamoval,poslali snímač D Band kamsi po čtrnácti dnech přišel nový.Vyměnil jsem ho samozřejmě s odborníkem na kytary,a co se nestalo?Hrálo to.Jenže ouha.Jen další 4 měsíce.Pak zase ten samej problém.Zase 14 dní čekání na novej.Bohužel mám hraní každý týden 2x,teď v létě i vícekrát,tak si asi dovedete představit,jak musím bejt nasranej,že musím hrát na ten starej kepl co jsem měl před tím.Nicméně,kytárka je fakt báječná,tak přemýšlím,že nechám překopat celou elktriku.Jinak jsem fakt spokojen.Ale na druhou stranu,když jsem za ní dal 22000,takovéhle problémy bych snad ani mít neměl.Ne ... Ahoj Sam
To tě úplně chápu.To je na nervy jak něco nehraje jak má za ty prachy.Já měl na Furchovi S-20CM taky B-Band 4,2 a neměl jsem žádný problém.Byl jsem z výsledným zvukem moc spokojený.
samkorcak

Tanglewood

Příspěvek od samkorcak »

Jojo,copak Furch.Já o něm taky dlouho přemejšlel a nakonec jsem koupil toto i když mne kámoš z kapely přesvědčoval o Furchu,nakonec mne přesvědčil jinej kámík,kterej měl hudebniny,abych koupil Tanglewood.Jenže v obchodě hrál fakt super a hraje pořád,ale potom ... jak jsem psal na hoře.Asi jsem měl ještě vybírat .Uvidím ,teď jsem snímač měnil,tak jestli půjde opět do hajzlu, tak už s tím budu muset něco udělat.Pic Sam
Sam
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“