Zajímavá nabídka,nebo totální šunt ?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
jindrak

Zajímavá nabídka,nebo totální šunt ?

Příspěvek od jindrak »

Naposledy upravil(a) jindrak dne 22.01.2008 18:06, celkem upraveno 1 x.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

A co takhle zmáčknout nahoře hledat a zkusit do toho políčka zadat tenson ? :) Vyjede ti spousta názorů. Navíc možná narazíš na témata jako dělaná pro tebe. O výběru kytary do začátků. Co kdybys to zkusil a pak se zeptal na něco konkrétního ? :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Mastr

Příspěvek od Mastr »

No z těchhle dvou bych 100% sázel na fokuse jestli to není špatný kus
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
jindrak

OK

Příspěvek od jindrak »

Tak teda asi sáhnu po tom fokusovi :) U něj ale zase musim řešit problém s kombem.... a efektem :) Myslíte,že stačí pc se zvukovkou sound blaster 24 live ? Repráky bych už měl.
RJ
Kontaktovat uživatele:

Re: OK

Příspěvek od RJ »

jindrak píše:Tak teda asi sáhnu po tom fokusovi :) U něj ale zase musim řešit problém s kombem.... a efektem :) Myslíte,že stačí pc se zvukovkou sound blaster 24 live ? Repráky bych už měl.
Jasně že to stačí, my si kupujem komba jen tak ze srandy :D Tak jako dá se na to hrát, ale nebude to ani zdaleka vono. A budeš se modlit za den, kdy si konečně koupíš kombo
termyx

Re: OK

Příspěvek od termyx »

RJ píše:
jindrak píše:Tak teda asi sáhnu po tom fokusovi :) U něj ale zase musim řešit problém s kombem.... a efektem :) Myslíte,že stačí pc se zvukovkou sound blaster 24 live ? Repráky bych už měl.
Jasně že to stačí, my si kupujem komba jen tak ze srandy :D Tak jako dá se na to hrát, ale nebude to ani zdaleka vono. A budeš se modlit za den, kdy si konečně koupíš kombo
howgh :D
to a to a za chvíli zas tohle
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

jj je to tak já sem hrál přez hifi (a to nebyla nějaká ta malá sh*t se špatnýma reprá a říkám ti, 10w dimavery hraje 100x líp ;) třeba jenom PM je mnohem lepší)
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavá nabídka,nebo totální šunt ?

Příspěvek od Sleep »

Hehe, ten první odkaz, na kytarach píší o Tensonnce prý:" Díky kvalitním materiálům má nástroj plný vyrovnaný zvuk s dlouhým sustainem." By mě zajímalo kde ta kytara vzala ten Sustain :lol: ja na ní hral u kamoše a řek, že to se sustainem nema nic společného, a to co ano nazyvaji Sustainem to zní teda nic moc, je to jako by ste hrali na plast, nema to vubec dreveny zvuk. :oops:
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
jindrak

Příspěvek od jindrak »

Moc děkuju za tipy :) Mám z toho uplně zamotanou hlavu. Co takhle,kdyby se tu našel nějakej človíček,kterej by byl ochotnej mi třeba najít v nějakém internetovém bazaru něco na metal nebo rock za max 3500 nejlépe i s kombem :) Byl bych moc vděčnej.Byl jsem v hudebninách a tam mi rvaly do hlavy kytary Epiphone nebo tak nějak.....
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

jestli mas na vsechno fakt jen tech 3500, a v budoucnu nebudes chtit dal investovat, tak je podle me kombo nutnost. nebo nakej multak abys moch hrat do sluchatek, ale to uz bude asi lepsejsi rovnou to kombo. no a vzhledem k tomu, ze nejlevnejsi kombo sezenes tak za litra, na kytaru ti zbyde 2500 a to je strasne malo. zkus prohledat bazary jestli nenajdes neco zajimavyho ale nevim za ty prachy.. ja mit takovejhle rozpocet, tak asi beru jedno z techhle dvou, zalezi jestli chces pololampu nebo efekty
http://kytary.cz/kytarove-komplety-sady ... ringer:0:0
kamos na to hral, a prej kombo je hodne o pohode a vydrzi ti i dyl. kytara nic moc, ale do zacatku stacit prej bude a navic mas na ni zaruku. nevim jestli s timhle rozpoctem vykouzlime neco lepsiho.. co fender USA? :lol:

EDIT: spravne vlozen odkaz :wink:
Naposledy upravil(a) frenzyfish dne 23.01.2008 13:36, celkem upraveno 2 x.
Sleep
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sleep »

frenzyfish píše:jestli mas na vsechno fakt jen tech 3500, a v budoucnu nebudes chtit dal investovat, tak je podle me kombo nutnost. nebo nakej multak abys moch hrat do sluchatek, ale to uz bude asi lepsejsi rovnou to kombo. no a vzhledem k tomu, ze nejlevnejsi kombo sezenes tak za litra, na kytaru ti zbyde 2500 a to je strasne malo. zkus prohledat bazary jestli nenajdes neco zajimavyho ale nevim za ty prachy.. ja mit takovejhle rozpocet, tak asi beru jedno z techhle dvou, zalezi jestli chces pololampu nebo efekty:

http://kytary.cz/kytarove-komplety-sady/
behringer/?SE601:0:Behringer:0:0

kamos na to hral, a prej kombo je hodne o pohode a vydrzi ti i dyl. kytara nic moc, ale do zacatku stacit prej bude a navic mas na ni zaruku. nevim jestli s timhle rozpoctem vykouzlime neco lepsiho.. co fender USA? :lol:
No ten odkaz nefunguje ale jestli myslis tohle: http://kytary.cz/behringer-kytarova-sad ... ringer:1:0

Tak tohle mam doma, zvuk neni zadny mahagon, takze to je spise take ze to se drevem nema moc spolecnehoi...treba metallica nothink alse ... by na tom hrala asi dost směšně ale jinak dobry. Struny sou smerem ke snímačům trochu výše, takže ty 12 pražce a víc se budou hrat huře ale to nevyužijeě v začatcích.Celkove receno na zacatky ta kytara staci. Jestli ale chces na to hrat nakej metal :lol: tak to nedopadne dobre, na tom kombu je poměrně slaby Gain, zkreslení není nic moc, a když tam das naky brutal overdrive prez krabicku tak to kombo to dost nezvlada, ale na zacatky bych rek ze tez staci alejestli te to chytne budes rychle volat po zmene...Jestli chces to kombo AC108 tak ti ho dam za 1400 je asi 1/4 roku stare
8)
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

to je ono, ty sady tam sou ale dve, jen se mi na to nedari nejak dat odkaz. neni to sice nic extra, ale co za ty prachy chces lepsiho sehnat? je pravda ze jestli ho kytara chytne, tak se toho asi brzo zbavi.. ale jestli ne, nebude litovat vyhozenejch prachu, jako se to muze stat me.. taky zacinam, cekam az jim dojde na kram kytara. ale jdu od zacatku cestou kvality, snad se to vyplati...
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Co koupit místo normálního komba tuto malou krabku?
http://kytary.cz/vox-amplug-ac-30/97424/?SE650:0:0:1:0
A kytaru bych koupil nějakou bazarovou

Amplug se řeší tady
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... ght=amplug
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no pokud mas 3,5 tisice a vic ani ň, tak bych byt tebou hodne vysedaval za pocakem a cumel na mistni bazar :) obcas se tam neco objevi...

do 1500 se da nejake mensi kombo poridit, hrat do sluchatek a nebo pres bedny u pocaku je strasna otrava... nejaka ta 15w s 8' reprakem uz zni lip a kdyz k ni casem prihodis treba krabku na zkresleni, tak se to nezacne dusit jako nejaka 6'.

kytaru do 2t. taky nejakou sezenes - treba bullet od squieru a nebo juniora od Epi... nebude to zadna slava, ale hrat se na to ze zacatku da... hlavne nekupuj nejakou levnou potvoru s dvouzvratnym tremolem.. cim jednodussi kytara, tim lepsi. nejdulezitejsi je, abys to mel trochu postelovane - oktavy, krk, dohmat, zabrousene prazce a drzelo to trochu ladeni. az najdes nejaky inzerat, tak to sem hod a ostatni ti to zhodnoti.

ja si ted taky ujizdim na affinity, kterou jsem koupil tady na bazaci za cenu prumerne krabky
qwer
Odborník

Re: Zajímavá nabídka,nebo totální šunt ?

Příspěvek od qwer »

Sleep píše:
Hehe, ten první odkaz, na kytarach píší o Tensonnce prý:" Díky kvalitním materiálům má nástroj plný vyrovnaný zvuk s dlouhým sustainem." By mě zajímalo kde ta kytara vzala ten Sustain :lol: ja na ní hral u kamoše a řek, že to se sustainem nema nic společného, a to co ano nazyvaji Sustainem to zní teda nic moc, je to jako by ste hrali na plast, nema to vubec dreveny zvuk. :oops:
jj na kytarach maji uzasne popisky... treba to "Kytara je zhotovena z olše, která dá nástroji zajímavý zvuk." je uplne super... behringer prisel na to, ze kdyz udela kopii telecastera z olse, tak ze to bude mi t zajimavy zvuk

:lol:
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

armi: sluchatka se mi nezdaj idealni, navic ten amplug je dost drahej.. takhle moc neusetri :!:
jindrak

A co tohle ?

Příspěvek od jindrak »

V bazáči jsem našel tohle za 3500 :

http://hudba.i-bazar.cz/strunne-nastroj ... combo-15w/

Co na to řikáte ?
qwer
Odborník

Re: A co tohle ?

Příspěvek od qwer »

jindrak píše:V bazáči jsem našel tohle za 3500 :

http://hudba.i-bazar.cz/strunne-nastroj ... combo-15w/