Umistuj prispevky do spravne sekce a vol trochu informativnejsi nazvy temat
Kombo okolo 60W
Pravidla fóra
Kombo okolo 60W
Ahojky,potřebuji basové kombo okolo 60W,poraďte je lepší WAWRICK nebo Behringer? Dík

Wohma
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Warwick má myslím docela dobrý komba, toho bych se nebál...jinak napiš avivnovi86, ten by možná prodal toho svýho 65W Ibaneze, mně psal taky...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tak nakonec toho Ibaneze neprodám. TEda ne ještě teď. Tenkrát jsem měl v pácu 120W Laney ale to už je pryč tak si ho zatím nechám. Ale jinak na doma je ten Ibanez SW 65 docela hodně dobrá věc. Zvukem i výkonem mi to vyhovuje.... Na doma naprosto vyhovující. A já si tím odehraju i folkové koncerty a festivaly. (upozorňuju pro rejpavce, že jde všechno do PA a mám to jenom jako odposlech....)
Výhoda toho Ibanezu je, že má možnost i naklopení,což jedocela příjemná věc. Jinak nějakej test byl zde : Odkaz
Výhoda toho Ibanezu je, že má možnost i naklopení,což jedocela příjemná věc. Jinak nějakej test byl zde : Odkaz
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
30W do zkušebny??? To hrajete country?Jack/J píše:nas basak ma ibanez asi 30 W a staci to aj do zkusebny.. hraje to moc pekne
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
30w staci do zkusebny? Co hrajete? Akustik pop bez bicich?Jack/J píše:nas basak ma ibanez asi 30 W a staci to aj do zkusebny.. hraje to moc pekne
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
NO kámoš SICE kytarista hraje na 30 W Rolanda A dává to vpoho a to je hodně mlatiška bicman...já mám 80 W Peavey snad to budu zvladat...KIWI píše:30W do zkušebny??? To hrajete country?Jack/J píše:nas basak ma ibanez asi 30 W a staci to aj do zkusebny.. hraje to moc pekne
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30

KIWI píše:30W do zkušebny??? To hrajete country?Jack/J píše:nas basak ma ibanez asi 30 W a staci to aj do zkusebny.. hraje to moc pekne
z mý zkušenosti vim že nepotřebuju 500W aby sem se slyšel ve zkušebně a ostatní mě taky... hráli sme HC já měl 30 - 60W spíš těch 30(no prostě někdo by řek málo) Behringera bubeník dost hlasitej a bylo to krásně slyšet a ani sem to neměl v polovině stačilo to mít na židli a mít na stěnách plata a ještě pověšenou vojenskou plachtu...
Takže nemusíš malym výkonum přisuzovat hned akustiky a ,,tišší" styly...
Souhlas. Ve zkušebně mívám 65W kombo Marshalla a mám to puštěné na půl. Je to slyšet dobře. Není potřeba hluchnout, ale čím větší kravál, tak tím méně jsou slyšet chyby. Tak snad proto třeba těch 500W.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
A seš si jistý, že ses slyšel? To, že slyšíš jeden tón ze 3, neznamená, že se slyšíš. Jinak pochopitelně, to klidně může být i výbornou akustikou ve zkušebně. Ale obecně je to v jen trošku větších prostorách nemožné, aby ses opravdu dobře slyšel.cenda píše:KIWI píše:30W do zkušebny??? To hrajete country?Jack/J píše:nas basak ma ibanez asi 30 W a staci to aj do zkusebny.. hraje to moc pekne
z mý zkušenosti vim že nepotřebuju 500W aby sem se slyšel ve zkušebně a ostatní mě taky... hráli sme HC já měl 30 - 60W spíš těch 30(no prostě někdo by řek málo) Behringera bubeník dost hlasitej a bylo to krásně slyšet a ani sem to neměl v polovině stačilo to mít na židli a mít na stěnách plata a ještě pověšenou vojenskou plachtu...
Takže nemusíš malym výkonum přisuzovat hned akustiky a ,,tišší" styly...
Bobr: Kytaristi evidentně nehrají přes lampy
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Hráls na to??? Já ho potkávám v hudebninách často ale moc se mi do toho nechceCliff píše:to nevímJoey píše:A je to dobrý??? Proběhla tu reakce mě a KIWIho ale v podstatě sem se z toho nic nedozvědělještě ho nemám ale chystám se ho koupit
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009