Epiphone LP Standart nebo SG 400

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

Tak Epiphone nebo Epiphone....????

Můžete vybrat 1 možnost

12
57%
9
43%

Celkem hlasů: 21

freelancer02

Epiphone LP Standart nebo SG 400

Příspěvek od freelancer02 »

Čáááw. Samozřejmě jsem použil funkcy hledat, ale nenašel jsem co hledám, pokud to tu stejně někde je, tak se omlouvám. S Kamarádem s hádáme která kytara je lepší(samozřejmě je to kus od kusu, ale obecně...). Já osobně mám pocit, že LP je lepší, už jen díky horní desce z Javoru... Ale rád si poslechnu vaše připomínky a zkušenosti.... Nuže hlasujme....

Edit: Kdyžtak tady jsou linky:
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-stan ... 26:0:0:2:0

http://kytary.cz/elektricke-kytary/typ- ... 24:0:0:1:0
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

boooha jeho... :D LP nebo SG? tot otazka! chlape, priznam se, ze mi svrbi ruka ti to tady zamknout :-) o obou kytarach je toho tady hafo. vylozene zalezi na tom, co se ti libi zvukove, jestli LP nebo SG.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Jak píše Moderátor Mastička a za druhý srovnávat LP a SG je jak vybírat si jestli budeš spát se mnou nebo se svojí holkou (dvě naprosto odlišný věci)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

ale každopádně, v obou případech to stojí za to, aneb vezmi si je obě do trojky;)
každá má svoje, je nejvýhodnější mít obě, univerzálnější je ale LP, není to tak specifická kytara...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Joey píše:Jak píše Moderátor Mastička a za druhý srovnávat LP a SG je jak vybírat si jestli budeš spát se mnou nebo se svojí holkou (dvě naprosto odlišný věci)
toe dilema... koho si vybrat :lol: Trojku ne.. nerad se dělím :lol:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

turbo_MaCk píše:
Joey píše:Jak píše Moderátor Mastička a za druhý srovnávat LP a SG je jak vybírat si jestli budeš spát se mnou nebo se svojí holkou (dvě naprosto odlišný věci)
toe dilema... koho si vybrat :lol: Trojku ne.. nerad se dělím :lol:
Tj, dělit se o Joeyho s nějakou holkou, to neni pro mě.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

jejda, ted jsem si uvědomil, že on napsal "se mnou, nebo se svojí holkou" :o já to tak hrr přečetl jako "se svou, nebo s mojí holkou", už mi k tomu i seděly ty holky kytary, takže to se omlouvám, to by byla hned jiná:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Maples píše:jejda, ted jsem si uvědomil, že on napsal "se mnou, nebo se svojí holkou" :o já to tak hrr přečetl jako "se svou, nebo s mojí holkou", už mi k tomu i seděly ty holky kytary, takže to se omlouvám, to by byla hned jiná:)
Něco proti? 8) :D ...na moji holku zapomeňte...:P :D

Hej ale v téhle situaci pomůže jenom zajít si do tšch hudebnin... :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jka je to napsáno - jsou to odlišné kytary, takže bud co ti líp, popř. pokdu by ti sedlo oboje a chtěl bys jenom co je kvalitnější, tak si to zkus tady najít. O objím tu témata jsou..

Jinak pánové upozornuju, dost OT ;-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

zkus hledat na fóru, případně se zeptat na nějaký konkrétní rozdíl... to by asi všem pomohlo k tomu aby ti poradili líp než vyspat se s Joeym.

P.S. Joey ma vkus, jeho holka je hezka, ale už kvuli němu rači zustanu u něj (nechci mít půl litr piva vylitej na hvavě) sry za OT sem si nemoh odpustit
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“