bzuceni kytary

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
arkanis
Kontaktovat uživatele:

bzuceni kytary

Příspěvek od arkanis »

Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
Fokus LP Standart, Marshall Valvestate 8040, Georg Dennis GD40, DOD StereoChorus FX65
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: bzuceni kytary

Příspěvek od Joey »

arkanis píše:Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
Když trhneš kabelem tak opravuješ kytaru??? :? Zkus jiný kabel.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
arkanis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arkanis »

ne kabelem to neni, doplnujici informace: kdyz se dotknu napriklad strun tak je sila bzuceni vetsi

To Joey: asi jsi me spatne pochopil... psal sem ze se mi tim trhnuti nejspis rozbila...
Fokus LP Standart, Marshall Valvestate 8040, Georg Dennis GD40, DOD StereoChorus FX65
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

arkanis píše:Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
otevri ze zadu podivej se jestli sou kabely k jacku v poradku kdyz tak vymontuj jack a mrkni se na nej pak dej vedet
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Disasterpiece píše:
otevri ze zadu podivej se jestli sou kabely k jacku v poradku kdyz tak vymontuj jack a mrkni se na nej pak dej vedet
Říkal že to přepájel...a k samici se asi dostal telepaticky ne? :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Joey píše:
Disasterpiece píše:
Říkal že to přepájel...a k samici se asi dostal telepaticky ne? :roll:
aha promin cetl jsem to narychlo a nevsecko my mistake
arkanis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arkanis »

jo je to prepajeny a porad to samy... :( co s tim?
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

kabel
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:kabel
Pročti si to pořádně :roll:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Scorpion20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpion20 »

No já taky někdy trhnu s kabelem, a taky mě to bzučí :( no jako já sem hrál a nebzučelo to a pak sem si šel vypálit písničku na PC že si ju zahraju a pak me to zacalo bzučet , hmmm. Ale kombo nemám, mám zesilovač a podomácku vyrobenou bedničku.. taky nevim co stím, treba pokažené snímače hmm ?

Red Bull:Cenzura vulgarismu
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

pokud Máš CRT monitor, pak ti to u PC bručet prostě bude.

Zpět k tomu 1.:
máš to dobře uzemněný do kobylky? a nemoh hla se zem utrhnout ne na straně jacku, ale na druhé???
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

No hlavne ze tady po sobe stekate, ale neni uplne jasny, jestli arkanis prepajel kabel nebo samicu na kytare.

Pokud ti to bzuci furt, tak muze byt problem v nasledujicich vecech:
1) nekde v kytare se utrhlo zemneni, v tom pripade to chce pod krytem zkontrolovat, jestli jsou vsecky dratky nekam napajeny. Syndrom by mohl byt ten, ze ti to bude bzucet jen pri zaplych urcitych snimacich.

2) Poskodil sis samici v kytare, zkus kvedlat kabelem, jestli to neco dela.

3) Poskodil sis kabel (poskozeni nemusi byt jenom u konektoru, levnejsi kabely se snadnou lamou na libovolnem miste)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Mně kytara bzučí,když sem blízko nějáke elektronice. . Například PC,když dám hlavu k PC tak to bzučí strašně,takže mrkni jestli nemáš kolem sebe něco elektronického. . :wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Scorpion20
Kontaktovat uživatele:

No ja nemam u kytary PC , to mam v obyvaku, ale jako elektroniku tam mam, jako treba ten zesilovač, pak tam mam jeste takovou blbost co bzučí docela dost, tak to idu zkusit vypojit...
Scorpion20
Kontaktovat uživatele:

no já když něco brnknu a oddělám prsty tak to strašně jakdyž šumí nebo bzucí. a nebo když treba mam tu kytaru blízko toho repráku tak to taky tak bzucí
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Na to je nejlepsi snimace zalit voskem...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Pete27

Příspěvek od Pete27 »

Mno nebo jestli se ti neurval kabel přímo od snímače..ale to bys musel vyrvat celou krytku se samicej z kytary.. :?
mY geAr:
Epiphone Les Paul standard plus
Stagg strat h-s-s
kombo Behringer Vampire Lx112
ruce:-D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“