bzuceni kytary
Pravidla fóra
bzuceni kytary
Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
Fokus LP Standart, Marshall Valvestate 8040, Georg Dennis GD40, DOD StereoChorus FX65
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: bzuceni kytary
Když trhneš kabelem tak opravuješ kytaru???arkanis píše:Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
otevri ze zadu podivej se jestli sou kabely k jacku v poradku kdyz tak vymontuj jack a mrkni se na nej pak dej vedetarkanis píše:Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Říkal že to přepájel...a k samici se asi dostal telepaticky ne?Disasterpiece píše:otevri ze zadu podivej se jestli sou kabely k jacku v poradku kdyz tak vymontuj jack a mrkni se na nej pak dej vedetarkanis píše:Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
aha promin cetl jsem to narychlo a nevsecko my mistakeJoey píše:Říkal že to přepájel...a k samici se asi dostal telepaticky ne?Disasterpiece píše:otevri ze zadu podivej se jestli sou kabely k jacku v poradku kdyz tak vymontuj jack a mrkni se na nej pak dej vedetarkanis píše:Ahoj, mam zkoufalou otazku... za nedlohou mi ceka koncert a ted se mi rozbila kytara... normalne sem hral v sede pak prudce vstal a nejspis trhnul kabelem.. a od te doby mi bzuci kytara... zkousel sem prepajit jack ale to nepomohlo.. tak nevim co s tim.. potreboval bych radu...
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
No já taky někdy trhnu s kabelem, a taky mě to bzučí
no jako já sem hrál a nebzučelo to a pak sem si šel vypálit písničku na PC že si ju zahraju a pak me to zacalo bzučet , hmmm. Ale kombo nemám, mám zesilovač a podomácku vyrobenou bedničku.. taky nevim co stím, treba pokažené snímače hmm ?
Red Bull:Cenzura vulgarismu
Red Bull:Cenzura vulgarismu
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
pokud Máš CRT monitor, pak ti to u PC bručet prostě bude.
Zpět k tomu 1.:
máš to dobře uzemněný do kobylky? a nemoh hla se zem utrhnout ne na straně jacku, ale na druhé???
Zpět k tomu 1.:
máš to dobře uzemněný do kobylky? a nemoh hla se zem utrhnout ne na straně jacku, ale na druhé???
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
No hlavne ze tady po sobe stekate, ale neni uplne jasny, jestli arkanis prepajel kabel nebo samicu na kytare.
Pokud ti to bzuci furt, tak muze byt problem v nasledujicich vecech:
1) nekde v kytare se utrhlo zemneni, v tom pripade to chce pod krytem zkontrolovat, jestli jsou vsecky dratky nekam napajeny. Syndrom by mohl byt ten, ze ti to bude bzucet jen pri zaplych urcitych snimacich.
2) Poskodil sis samici v kytare, zkus kvedlat kabelem, jestli to neco dela.
3) Poskodil sis kabel (poskozeni nemusi byt jenom u konektoru, levnejsi kabely se snadnou lamou na libovolnem miste)
Pokud ti to bzuci furt, tak muze byt problem v nasledujicich vecech:
1) nekde v kytare se utrhlo zemneni, v tom pripade to chce pod krytem zkontrolovat, jestli jsou vsecky dratky nekam napajeny. Syndrom by mohl byt ten, ze ti to bude bzucet jen pri zaplych urcitych snimacich.
2) Poskodil sis samici v kytare, zkus kvedlat kabelem, jestli to neco dela.
3) Poskodil sis kabel (poskozeni nemusi byt jenom u konektoru, levnejsi kabely se snadnou lamou na libovolnem miste)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mně kytara bzučí,když sem blízko nějáke elektronice. . Například PC,když dám hlavu k PC tak to bzučí strašně,takže mrkni jestli nemáš kolem sebe něco elektronického. . 
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
Na to je nejlepsi snimace zalit voskem...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus