Kdo to je , co to je , kde to je?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Kdo to je , co to je , kde to je?

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

http://www.youtube.com/watch?v=iwXXlbPhVrs nevi nekdo kdo to je , co to je a kde to najdu?
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

vždyť je to tam napsaný - v titulku... :roll: 8)

http://www.google.com/search?q=les+paul+caravan ...not a tabů je k mání tolik, že spíš budeš mít problém si vybrat... :)
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

já myslel ze ten titulek je něaká propagace LP:D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

To je muziak z Mafie :shock: Respektive v Mafii byla asi na náměty tohoto...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:To je muziak z Mafie :shock: Respektive v Mafii byla asi na náměty tohoto...
jo ten song je v mafii :)) EDIT: Kdyz uz jsme u mafie nevi nekdo kde sezenu soundtracky?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

*Twisted.Brother* píše:
KIWI píše:To je muziak z Mafie :shock: Respektive v Mafii byla asi na náměty tohoto...
jo ten song je v mafii :)) EDIT: Kdyz uz jsme u mafie nevi nekdo kde sezenu soundtracky?
Je to torchu OT, ale ptáš se ty, jako zakladatel topicu, takže tvuj problém...musiku k mafii dostaneš pomocí programu Mafia DataXTractor...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:
*Twisted.Brother* píše:
Je to torchu OT, ale ptáš se ty, jako zakladatel topicu, takže tvuj problém...musiku k mafii dostaneš pomocí programu Mafia DataXTractor...
tak nevydím důvod dělat kvůli takovému nesmyslu nový topic
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

V pohodě, já nic, jen aby se někdo neoháněl tím že je to OT ;-)
Ten program je volně ke stáhnutí, musíš mit nainstalovanou Mafiu a vono ti to vytáhne ty soubory co si zvolíš...

*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

KIWI píše:V pohodě, já nic, jen aby se někdo neoháněl tím že je to OT ;-)
Ten program je volně ke stáhnutí, musíš mit nainstalovanou Mafiu a vono ti to vytáhne ty soubory co si zvolíš...
už to mám díky .... tu písničku už dokonce i umím :))
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Gratuluju...

P.S.: Přesunul jsem to do hraní a tabulatur...ve skupinách a hudebnících se mi to nezdálo..

indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

na tom youtube už to smazali a mě by to celkem zajímalo co se tady řešilo, pač mafii miluju a tu hudbu z ní taky, takže by mě to zajímalo. tak mi prosím napište ten název tý písničky... :wink: :wink: díky moc
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

je to Caravan, tradicni jazzova skladba, myslim ze skro vsichni jazzovi velikani ji hrali, Duke Ellington, Luis Armstrong a dalsi a dalsi....
tezko rict, ktera verze je originalni :) kazdopadne, pokud nekdo mate tab presne na to, co je na tom Youtube, tak bych ho docela rad sehnal taky, protoze mam jen metalovou verzi( :-! ) a pak jen pro jednu kytaru, ktery chybi absolutne nejakej smrnc :)
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

pokuď ti nevadí PowerTab tak tady je něco, akorát si myslim že je to trochu těžký...no podívej se :
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/d/d ... er_tab.htm
8) 8) 8)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Skvělá skladba. Hned se ji jdu naučit. :wink:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

indy: to je presne ta, o ktere jsem tvrdil, ze ji chybi smrnc :)
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

Asanoth píše:indy: to je presne ta, o ktere jsem tvrdil, ze ji chybi smrnc :)
aha :D :D tak to promin...

jinak když sme u toho neví někdo i o jinejch písničkách z Mafie - já jem mam stažený všechny ale samozřjmně ty názvy neodpovídaj takže kdyby někdo nějakou znal - alespon autora nebo tak tak mi dejte vědět třeba SZ díky moc 8) 8) 8) 8)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Chinatown My Chinatown :)
je to stejna klasika jako caravan :)
jinak, myslim ,ze ty, co nejsou jazzovky ve meste jsou originalni..
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

Asanoth píše:jinak, myslim ,ze ty, co nejsou jazzovky ve meste jsou originalni..
jestli to dobře chápu řikáš, že to ostatní je 'uměle' vytvořený vývojařema mafie?...já jsem někdy dávno četl nějakej rozhovor jestli nevydaj vlastní soundtrack CD a právě psali že asi ne, protože plno písniček co v hře jsou neni od nich..
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

tak jsem tedka zahledal a našel jsem :D :
New Ark - Minor Swing - Django Reinhardt : http://www.ultimate-guitar.com/search.p ... ng&w=songs

Hoboken - manoir de mes reves - Django Reinhardt
Little Italy - Cavalerie
Oak wood - Echoes of France
Downtown - Vendredi
Central Island - Bellevielle - Django Reinhardt : http://www.ultimate-guitar.com/search.p ... le&w=songs

taky krásná písnička z mafie : Coucou (u tý sem něco stáhnul ale podobný m ito nepřijde....:( možná vám jo :D .teda ono to je správně ono je to od Dauquin Louis Claude , ale prostě tu písničku z mafie to nepřipomíná...
http://www.911tabs.com/search.php?searc ... &type=song

potom z countryside mám Jet Black Blues,Lentement Mademoiselle,Oiseaux des Iles ale na to sem zatim nic nenašel

Příspěvek od Asanoth »

je husty, ze vis, jak se to jmenuje... :)
ja na t oza boha nemoh prijit :) i kdyz jsem pravda prilis nehledal, jen stahoval mp3 classic 30s a tak :)
jinak ano, mslim, ze vsechno krome techhle jazzovek je original slozeny... nerikal bych "umele vytvoreny" :) stopro je orginalni ta hlavni znelka, a myslim, ze carchase, fight scenes, briefing, a tyhle blbovinky taky...
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“