EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus
Pravidla fóra
EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus
cau.....EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus chtel bych si koupit tuhle kytaru tak by me zajimal vas nazor dik moc za odpovedi....
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně si budu kupovat Epiphone LP gothic series za 10ku, jsem už rozhodnutý na 80%. Půlka lidí co tu jsou ti řekně, že Epiphone jde poslední dobou do hajzlu, a ta druhá, že Ep. je jakožto podfirma Gibsonu jistá záruka kvality...vyber si sám, zlaté pravidlo říká, že co si neohmatáš, nekupuj, co ti někdo nezkritizuje, nekoupíš.
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hele, ta gothka... Nechci ti to nějake vehementně rozmlouvat, ale moc bych ji neodporučoval... Potkávám ji jednou tejdně, takže myslím, že ji mám docela okouklou a oposlouchanou (ohranou lehce, páč není moje)... Za ty prachy si nemyslímn, že by to byl zrovna super kauf...
Ale neměli bychom tu řešit OT, thread je o Srandart Plus...
Ale neměli bychom tu řešit OT, thread je o Srandart Plus...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A co třeba BaCH - ikdyž toho sehnat ve středních čechách je celkem problém. Jinak na SK serveru je ohledně to docela dost slušně rozsáhlá debata : http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,61405.0.html
ja nevim,co jsem jsem hral v krame na Bacha (les paula,strata) tak to byla fakt hruza...A i co jsem se bavil s prodavacem tak rikal,ze Epiphone i Squier si tu kvalitu drzej a hlidaji.A ze ty Bach nic moc (a to je na krame meli taky).Myslim si,ze na vyrobe az takl nezalezi.Mel jsem drive squier telecaster Indonesie,pak Squier Jagmaster China a za ty ceny co jsem je poridil vzdycky odpovidala kvalita.Jsem nazoru,ze cena svym zpusobem vzdycky urcuje kvalitu.Urcite bych se priklanel k Epi standart.A kdyz uz tak standart custom.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz se tady resi ten standart, tak by me zajimalo, jak je rozdil mezi nim a customem? na webu se mi podle popisu zda, ze ten custom je oproti standartu pozlacenej.. to je docela malo, kdyz si vezmu rozdil v cene
nozaki: hele a tos hral v hudebnim centru? nevis jestli by me tam nahodou i neseridili kytaru? ja sem totiz taky z hradce (teda spis tady studuju)
nozaki: hele a tos hral v hudebnim centru? nevis jestli by me tam nahodou i neseridili kytaru? ja sem totiz taky z hradce (teda spis tady studuju)
Ten rozdíl je asi fakt jen v zlatym hardware...jo,v hudebnim centru.Jinam ani v HK nechodim.Ja si tam nechal serizovat toho myho Fendera.Stalo me to asi 2 stovky.Ptej se po prodavaci jmenem Liska.Ten je serizuje...skvelej chlap.Poradi ti,pokeca s tebou...zadnej arogantni pristup jako v ostatnich HK hudebninach...frenzyfish píše:kdyz uz se tady resi ten standart, tak by me zajimalo, jak je rozdil mezi nim a customem? na webu se mi podle popisu zda, ze ten custom je oproti standartu pozlacenej.. to je docela malo, kdyz si vezmu rozdil v cene![]()
http://bandzone.cz/argonaut
Rozdil mezi standardem a customem je i ten, ze custom ma krk z javoru kdezto standard ma krk z mahagonu ale verme tomu ze??
)) A pak samo ten vzhled je jinej...zlatej hw, binding po obou stranach tela, blokovy inlays
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo aba krky u epi sou mahago. Custom gibsonu míval nějakou dobu (nevím jak ej to dnes) javorovej krk - custmáckej zvuk je prostě mahagon javor. Ale některý modely měli tuším i mahagon, takže to není pravidlo. Fokus dělá ke customu javorovej krk.frenzyfish píše:tak ted sem koukal na musiccenter.. ty rozdily tam sou, ale rozdil v cene podle me neobhajej. je to asi fakt hlavne ten rozdil chrom vs gold. krk maj asi oba z mahagonu (prej)
To že cenovejrozdíl mezi epi st. a cu. je velkej pravda, ale co rozdíl u gibsonky?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele: