ESP-LTD - Elektrická kytara DJ-600 (signature Dan Jacobs)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Bubajz

ESP-LTD - Elektrická kytara DJ-600 (signature Dan Jacobs)

Příspěvek od Bubajz »

http://www.musiccenter.cz/LTD-ESP-DJ600 ... erie:24798

Co si myslíte o této kytaře za tyto peníze? A nedoporučii by jste jinou?? Ale skoro stejnou!!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

http://www.musiccenter.cz/elektrick%E9- ... 0150:394:2 Já bych byl schopný si vybrat mezi Expama od Gibi :). Jináč LtD je v klidu a za tyhle prachy... :wink: do ní.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Myslim, že pokud chceš něco takhle extrémního tak to je fajn volba. Akorát mě by asi vadilo, kdyby si lidi řikali "hele ten má kytaru kytaristy Atreyu"...
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Na Matějskou úplně v poho :wink:
Není to za tu láci přece jenom příliš vyhraněné :?: :?: :?:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

pavel68 píše:Na Matějskou úplně v poho :wink:
Není to za tu láci přece jenom příliš vyhraněné :?: :?: :?:
Jasně, člověk musí vědět, že nebude hrát nic jinýho než Metal/HC apod... jinak bude k smíchu, ale zase na opravdu tvrdou hudbu to vypadá hustě.
http://youtube.com/watch?v=kxIToraRHkw
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Tak to jsem vypl po minutě,mám rád melodický zpěvy a moje hranice je Sepultura-dál už to nepobírám :wink:
Do toho stylu je to good-ale cena :?: :roll: :?
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

Ragnar píše:Myslim, že pokud chceš něco takhle extrémního tak to je fajn volba. Akorát mě by asi vadilo, kdyby si lidi řikali "hele ten má kytaru kytaristy Atreyu"...
No je to na Trash metal (Metallica, Megadeth, Anthrax, Arakain atd..) A to že si někdo bude řikat že mám stejnou mi tak nevadí.
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

pavel68 píše:Do toho stylu je to good-ale cena :?: :roll: :?
Já nevim, jako je to drahá kytara, ale podle mě by nemusela bejt horší než jiný za tyhle peníze.
Mahagon, aktivní emg, lepenej krk, FR orig +zámky, navíc ještě ten afterburner.
"Vypínatelná aktivní elektronika EMG AB - Afterburner dokáže zeílit výstupní signál kytary o nastavitelnou hodnotu, která může dosáhnout až úrovně +20 dB. Výborně poslouží pro přepínání mezi čistým a zkresleným zvukem, které je možno volit přímo z kytary. Obvod Afterburner spolupracuje výborně s aktivními i pasivními snímači."
Já bych se tý kytary nebál, akorát ji nebudeš moc vyzkoušet.
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

Ragnar píše:
pavel68 píše:Do toho stylu je to good-ale cena :?: :roll: :?
Já nevim, jako je to drahá kytara, ale podle mě by nemusela bejt horší než jiný za tyhle peníze.
Mahagon, aktivní emg, lepenej krk, FR orig +zámky, navíc ještě ten afterburner.
"Vypínatelná aktivní elektronika EMG AB - Afterburner dokáže zeílit výstupní signál kytary o nastavitelnou hodnotu, která může dosáhnout až úrovně +20 dB. Výborně poslouží pro přepínání mezi čistým a zkresleným zvukem, které je možno volit přímo z kytary. Obvod Afterburner spolupracuje výborně s aktivními i pasivními snímači."
Já bych se tý kytary nebál, akorát ji nebudeš moc vyzkoušet.
No je nějaká lhůta na vrácení zboží bez udání důvodu, takže si jí v té době můžu vyzkoušet, ďíky za názor.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Na to se vykasli Kup si tohle http://www.musiccenter.cz/Gibson-X-Plor ... tion:15325 to je paráda .. ne něaké zakrvacené kytary vypadá to jak z texaskeho masakru proboha
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

*Twisted.Brother* píše:Na to se vykasli Kup si tohle http://www.musiccenter.cz/Gibson-X-Plor ... tion:15325 to je paráda .. ne něaké zakrvacené kytary vypadá to jak z texaskeho masakru proboha
Dyk to řikám :roll: sory ale fuj...to už pro mě není kytara...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

*Twisted.Brother* píše:Na to se vykasli Kup si tohle http://www.musiccenter.cz/Gibson-X-Plor ... tion:15325 to je paráda .. ne něaké zakrvacené kytary vypadá to jak z texaskeho masakru proboha
No právě mě se ten desing líbí! :D
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Podívej-nehodlám ti do toho remcat víc,než je zdrávo,ale proč mám neodbytnej pocit,že tě ta zamilovanost po roce přejde?
Ale jestli se pletu,tak nekoukej napravonalevo a jdi do ní :!:
Good Luck :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

přinejhorším to pak odnese přelakovat
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

na tyhle styly je to good kytara, ale zakrvavena se mi fakt nelibi,jinak je fakt dobra, jen mi jeste vadi 22 prazcu.
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

AlienW píše:na tyhle styly je to good kytara, ale zakrvavena se mi fakt nelibi,jinak je fakt dobra, jen mi jeste vadi 22 prazcu.
Já bych taky uvítal 24 pražců, ta barva by mohla bejt i jiná, ale takouvoudle kytaru s těmito vlastnostmi, asi jinou neseženu.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Za ty prachy sezenes i lepsi :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Myslim, že 30K CZK by mohlo bejt na kejtru na zakázku: Budeš to mít podle vlastních požadavků, vlastní potisk, sice to furt všichni omílaj dokola, ale třeba na tom něco bude...
Die Hard or Die Home
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Bubajz píše:
AlienW píše:na tyhle styly je to good kytara, ale zakrvavena se mi fakt nelibi,jinak je fakt dobra, jen mi jeste vadi 22 prazcu.
Já bych taky uvítal 24 pražců, ta barva by mohla bejt i jiná, ale takouvoudle kytaru s těmito vlastnostmi, asi jinou neseženu.
me se zda ze ibanez zase zacal delat tenhle tvar /explorer.. ?/ a i s reverznima hlavama, vypada to fakt dobre, a nejsou tak srandovne pocmarany .. :wink: mozna ale bude krapet problem s dostupnosti :)
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

pigdestroyer píše:
Bubajz píše:
me se zda ze ibanez zase zacal delat tenhle tvar /explorer.. ?/ a i s reverznima hlavama, vypada to fakt dobre, a nejsou tak srandovne pocmarany .. :wink: mozna ale bude krapet problem s dostupnosti :)
a nemohl by si mi někde najít odkaz? Třeba i americkej.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“