Zdravi vas bubenik kapely Infuck.
Poslechnete si nejake ukazky na nasem webu a urcite se nekdy dojdete mrknout na jakykoliv z nasich koncertu
Zatim je jich tam jen par,ale urcite budou v prubehu pristiho mesice pribyvat dalsi a dalsi...
BTW unde to ale je to cítit digitálem jak prase....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Slysel jsem dva songy, musim pochvalit produkci, je videt, ze jste nahravali v profi studiu. Neni to uplne muj styl, ale celkem se mi to libi, nicmene radsi mam trochu komplikovanejsi veci (nevim, jestli jsem to spravne vyjadril, tak me nekamenujte )
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
proč já se o tomhle topicu dozvěděl snad jako uplně poslední? to jsem netušil že je tu topic o mé oblíbené kapelce
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25