Westernka
Pravidla fóra
- Remy Bonjasky
Westernka
Mám obyčejnou španělku a chtěl bych si pořídit westernku, ale má prý o dost menší vzdálenost mezi pražci. Tak se chci zeptat, jestli se na ní vybrnkává hůř nebo jestli to až tak neni znát. Dost se toho bojim. Tak mi kdyžtak někdo dejte vědět jak to je ... Díky ...
...asi myslíš tu vzdálenost mezi strunama. 
může být o dost menší a je to nezvyk, to ano. ALE - westernky mají tu výhodu, že mají různou šířku hmatníku!
takže si můžeš vybrat takovou šířku, která ti bude vyhovovat nejlíp - zkus si zajít do obchodu, kde mají větší výběr, a pokud by se ti zdálo, že na úzkém hmatníku ti to jde blbě, pořád je možnost sáhnout po westernce s krkem širkokým skoro jako má španělka...
(...moje jumbo má taky širší krk...
má to jen jeden háček - zvykla jsem si na to a když si půjčím kytaru někoho jiného, obvykle má úzký hmatník a hraje se mi na tom špatně...)
může být o dost menší a je to nezvyk, to ano. ALE - westernky mají tu výhodu, že mají různou šířku hmatníku!
(...moje jumbo má taky širší krk...
-
maty.ondra
Re: Westernka
to neni zadnej problemRemy Bonjasky píše:Mám obyčejnou španělku a chtěl bych si pořídit westernku, ale má prý o dost menší vzdálenost mezi pražci. Tak se chci zeptat, jestli se na ní vybrnkává hůř nebo jestli to až tak neni znát. Dost se toho bojim. Tak mi kdyžtak někdo dejte vědět jak to je ... Díky ...
Stop dreaming, start playing!