Kytary Kučera
Pravidla fóra
-
maty.ondra
Kytary Kučera
Ahoj,máte někdo zkušenosti s kytarami od Huberťáka?Dík za odpověď.
-
maty.ondra
-
maty.ondra
to:fochy.p:no jsem docela prekvapenej ze mi tady nikdo z uzivatelu(az na tebe)nenapsal zadny nazor((na bg.cz jsem mel za 4dni 28recenzí)),po dlouhem rozhodovaní jsem s Huberťákem domluvený na středu,předpokládám že by mohla být hotová tak cca v září,jestli jsdi z Plzně a okolí tak Ti tu radost klidně udělám:-)
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
-
maty.ondra
vzhledově pěkné nástroje opravdu,vím o čem mluvím protože jednu kytaru od Hubertáka mám.Dal jsem za ni 26,zvukové vlastnosti taky nejsou špatné,malinko mne zklamalo ladění,ale to je otázka vychytání kobylkové vložky a hlavně trsátka kterým se hraje.Materiál jednoznačně ochuzen není!Když Huberták řekne masiv tak je to opravdu masiv!
Nedávno jsem však měl v ruce kytaru jen o 1000kč dražší of Furcha model D34SR+Tvrdé pouzdro,a ta má výraznější basy ,celkově mi sedla lépe do ruky.
Nedávno jsem však měl v ruce kytaru jen o 1000kč dražší of Furcha model D34SR+Tvrdé pouzdro,a ta má výraznější basy ,celkově mi sedla lépe do ruky.
-
maty.ondra
Re: Kytary Kučera
Ahoj, zdravím po 13 ti letech,kytara stále hraje,a hraje moc dobře, absolutní spokojenost, lepe jsem tenkrát koupit nemohl.
Re: Kytary Kučera
Ahoj, mám od něj celomasivní Jumbo, smrk/mahagon. 12 let ji vozím všude s sebou. Teď po 12ti letech dostala nový nulový a kobylkový pražec.
Jsem rád, že ji mám. Hraje furt stejně dobře, ladí, nekroutí se.
Jeho kytary myslím v obchodech nenajdeš.
Je potřeba mu zavolat, zajet na Kladno a domluvit se s ním.
Za mě asi vše.
Jsem rád, že ji mám. Hraje furt stejně dobře, ladí, nekroutí se.
Jeho kytary myslím v obchodech nenajdeš.
Je potřeba mu zavolat, zajet na Kladno a domluvit se s ním.
Za mě asi vše.
Marek
Kytarista-věčný začátečník
Kytarista-věčný začátečník