Marshall MB 4410
Pravidla fóra
Marshall MB 4410
http://kytary.cz/marshall-dvoukanalove- ... 81:0:0:1:0
Tak sem se zas po dlouhý době koukal na e-shop a objevil sem tam tohle kombo. Podle toho jak vypadá i co se o něm píše tak vypadá hodně dobře a cena taky neni špatná...
Tak sem se zas po dlouhý době koukal na e-shop a objevil sem tam tohle kombo. Podle toho jak vypadá i co se o něm píše tak vypadá hodně dobře a cena taky neni špatná...
Koukni sem: http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=5634 je to sice o MB4210 ale myslim, že tam bude úplně stejnej zesilovač, jen s dvouma desítkama. Nakonci se řesí i ta MB4410. Tak snad tam najdeš něco co potřebuješ. Chce to trochu hledat tady na foru, už toho bylo spousty napsáno 
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mam doma to MB4210 (2x10"). Pri velke hlasitosti ty desitky uz lehce nestihaji a zacinaji kreslit (zalezi na zvuku). Bohuzel pridavnej reprak sem jeste nemel moznost ozkouset. Ale ten zesik ma mnoho barev zvuku. Taky ty dva kanaly se hodeji s footswitchem. Zatim velka spokojenost. Mam ho od konce ledna cca. Vyborne tlaci na to jak je male. Ty ctyri destiky by tomu meli hodne pomoci. Za tyhle prachy, myslim ze vyborna koupe.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Před měsícem jsem koupil MB4410 a byl jsem z toho docela zklamaný, sice dost barev zvuku, to je pravda, ale podle mě to netlačilo,jak mělo.
Už jsem uvažoval, že to vrátím, ale zkusil jsem dokoupit 15 repro originál z řady MB a je to úplně jiné maso, tlačí to + teprve pak se to "sepne" na těch 450W. Takhle mám sestavku za 20 tisíc, mě to vyhovuje,někdy si vezmu na kšeftík jen kombo ( pravda těžký jak prase ), na "lepší" bedny obě...teď jsem spokojený....
Už jsem uvažoval, že to vrátím, ale zkusil jsem dokoupit 15 repro originál z řady MB a je to úplně jiné maso, tlačí to + teprve pak se to "sepne" na těch 450W. Takhle mám sestavku za 20 tisíc, mě to vyhovuje,někdy si vezmu na kšeftík jen kombo ( pravda těžký jak prase ), na "lepší" bedny obě...teď jsem spokojený....
zdá se mi to nebo je na té fotce kombo s jednou patnáctkou?...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Hlavne na te fotce neni ani ta 4410, ale neco mensiho.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Audix OM2s
- Kustomator
Takže si s Marshallem spokojenej?Dr.Stein píše:MB me v celku prekvapilo....se ctyrmi desitkami si to opravdu frci.... za sebe 10 bodu z 10:) (skoda ze jen nejde videt ta lampa.... jak sviti...
)
jestli tam teda nejake je....
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
Absolutne!!!
Ovsem jedine co me mrzi je, ze mi nefunguje nebo se mi to snad jen zda potenciometr MID FREQ (1000hz 1khz). Po jakemkoliv nataceni zadna odezva.... myslim, ze to navazuje na potenciometr MIDDLE (ktery zde je take) a po lepsim prokoumani se zjisti, co tom lastne je...
Jinak jak sem rikal s 8 Ohm bednou to jede opravdu hezky.... 10z10
POZOR: nebyl kupovanej za 10 600, ale za 5 790CZK (kytary.cz a jejich slevy)
Ovsem jedine co me mrzi je, ze mi nefunguje nebo se mi to snad jen zda potenciometr MID FREQ (1000hz 1khz). Po jakemkoliv nataceni zadna odezva.... myslim, ze to navazuje na potenciometr MIDDLE (ktery zde je take) a po lepsim prokoumani se zjisti, co tom lastne je...
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
- Kustomator
Tak za tu cenu je to dobrá koupě. Podle obrázků se mi zdá, že tím MID FREQ vybíráš frekvenci která se následně tím MIDDLE zesiluje (nebo zeslabuje) jako středová ale fakt nevím, tenhle zesilovač jsem už slyšel ale neměl jsem možnost si s tím nějak hrát. Dojem na mě nějak moc neudělal, ale slyšel jsem ho s 2x15" boxem a kdoví jakým nastavením takže na objektivní hodnocení to nestačí.Dr.Stein píše:Absolutne!!!
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
A nejsou to náhodou parametrický středy???Dr.Stein píše:Zdá se mi, že samotné MID FREQ nemá žádný vliv... snad se spojenim Middle... uvidíme jak se to ještě vyklube....
Mimochodem, zkus si přečíst manuál když něco nevíš...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Zběžně jsem se mrknul do manuálu a je to myslím tak jak jsem řikal.Dr.Stein píše:jooo manual jsem cetl.... ovsem ma orientace v anglictine a posleze anglicky slovnk napovedeli, ze se jedna o napomocnou jednotku pro stredy...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Kustomator
Ano je to samozřejmě tak jak napsali kluci přede mnou...
Já jsem se s tim ještě teda nesetkal, ale podle toho co jsem četl, tak když s tím umí člověk pracovat, tak je to velice užitečné.
Já jsem se s tim ještě teda nesetkal, ale podle toho co jsem četl, tak když s tím umí člověk pracovat, tak je to velice užitečné.