EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus
Pravidla fóra
EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus
Chci si tenhle kousek koupit a potřeboval bych získat nějaké informace od uživatelů
díky 
Naposledy upravil(a) silenski dne 7.06.2008 9:12, celkem upraveno 1 x.
jestli ho chceš kupovat, tak se podívej na bazar:
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
8500,- je myslím dobrá cena....a za ušetřený peníz by jsi mohl vyměnit snímače, který jsou docela dost slabý....
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
8500,- je myslím dobrá cena....a za ušetřený peníz by jsi mohl vyměnit snímače, který jsou docela dost slabý....
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
nechápu, proč všichni chtěj vyměnovat snímače? hráli jste na tu kytaru vůbec s nákym pořádným aparátem? I ty původní táhnou jako blázen, nevidím na nich nic špatného.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mám ten snímač ve středu teď a seymour má větší koule, ale vyloženej propadák to neníMaples píše:nechápu, proč všichni chtěj vyměnovat snímače? hráli jste na tu kytaru vůbec s nákym pořádným aparátem? I ty původní táhnou jako blázen, nevidím na nich nic špatného.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jo hrali, nic moc!Maples píše:nechápu, proč všichni chtěj vyměnovat snímače? hráli jste na tu kytaru vůbec s nákym pořádným aparátem? I ty původní táhnou jako blázen, nevidím na nich nic špatného.
a ty EMG to nezabijou hral jsem na tudle kejtru jak s zakladnima snimacema a tak i s aktivkama EMG A NIC TO NEZABILO nevim co to rikas za bludy.
je to o designu....plusko není tak plochý a má hezčí lak...jsou tam myslím i rozdíly v hw, ale to si nejsem jestejhumus píše:mohl by mi někdo osvětit rozdíl mezi standartem a tim pluskem?
jinak kytaru jednoznačně doporučuju, sice nemám plusko ale - výbornej nástroj
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
Nemá plusko lepšiu vrchnú dosku?Tom49 píše:je to o designu....plusko není tak plochý a má hezčí lak...jsou tam myslím i rozdíly v hw, ale to si nejsem jestejhumus píše:mohl by mi někdo osvětit rozdíl mezi standartem a tim pluskem?
dyť říkám, že není tak plochý....kubog píše:Nemá plusko lepšiu vrchnú dosku?Tom49 píše:je to o designu....plusko není tak plochý a má hezčí lak...jsou tam myslím i rozdíly v hw, ale to si nejsem jestejhumus píše:mohl by mi někdo osvětit rozdíl mezi standartem a tim pluskem?
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
standart nemá javorovou desku, pluska už jo... ale některý customy udajně taky nemaj (např bílej) se v tom nevyznámkubog píše:nemyslím plochost/klenutosť ale kresbu dreva
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.