Sigur rós
Sigur rós
Ulítáváte ? posloucháte ? Váš názor na ně ? Máte nějaké oblíbené alba,songy-napište.Pro mě je to strašně fajn a zajímavá kapelka teďka hodně poslouchám- nevím jestli napíšu dobře ale album Hauf-Heim.......Je to někdy dost melancholická ale někdy zas pozitivní hudba a to se mi na ní líbí.Tak pište.... 
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Velmi se mi libi, mam od nich stazeny i film Heima, tak se na nej musim podivat
Nejoblibenejsi album asi Takk.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Doufam, ze to byl vtipweselow píše:je důležitý o nich vědět, že Metallica jí prej dost poslouchá
Metallica by si z nich mela vzit priklad, Sigur Ros dokazou na vice ci mene tradicni nastroje udelat naprosto originalni hudbu.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ano. Ale listek stoji docela dost a je to v Pragluimpact píše:Nehrajou tu náhodou tento týden? Tuším v úterý...
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Re: Sigur rós
Mě totálně rozsekalo nový album. Po víceméně ambietním Valtari je tohle ostrý a drsný jako ledovec. Jedno z nej alb roku a příjemné překvapení 
http://www.pohodafestival.sk/novinky/pr ... r-ros.html na tuto spravu som cakal minimalne 3 roky. mali ste ich minuly rok na Colours, ak sa dobre pamatam. som zvazoval... poculi/videli ste ich niekto?
momentlane asi jedini, kvoli ktorym som ochotny zdvihnut zadok a cestovat mimo okres
momentlane asi jedini, kvoli ktorym som ochotny zdvihnut zadok a cestovat mimo okres
Ak by sa vám chcelo na Island za 24 hod... http://sigur-ros.co.uk/routeone