Stagg CA-100B/112
Pravidla fóra
Stagg CA-100B/112
Zdravim myslíte že mě bude stačit tadyto kombo Stagg CA-100B/112 pro začátečníka?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Stagga bych nebral. Raději bych koukl po kombech Kustom, Laney. Za pět tisíc už se dají sehnat na bazaru dobrý aparáty a bude to lepší jak stagg. Sám mám Ibanez SW 65 a na doma je to super pro naši kapelu to taky stíhá (nemáme bicí). Pro začátečníka je kvalita naprosto výborná. A sem tam se na bazaru nějaký najde. Rozhodně to bude lepší volba jak ten Stagg.
Nero ho má taky tak k tomu taky může něco říct.
Laney RB2, Hartke A35, Fender Rumble 25, Warwick Blue Cab 30, atd. To všechno jsou komba kterejm můžeš věřit víc. A to jsou všechno nové s cenou do pěti tisíc. Na bazaru by jsi našel i něco staršího a výkonějšího.
Tím nechci říct, že ten Stagg je naprosto k ničemu. Pokud jsi naprostej začátečník tak stejně veliký rozdíly nepoznáš, ale jestli u basy zůstaneš tak stejně za chvíli zjistíš, že ten Stagg není nic moc a budeš měnit. Zatímco takovej Warwick Blue Cab 30 si časem můžeš nechat na domácí cvičení a třeba kdyby byla kapela tak si koupíš pořádnej apec.
Laney RB2, Hartke A35, Fender Rumble 25, Warwick Blue Cab 30, atd. To všechno jsou komba kterejm můžeš věřit víc. A to jsou všechno nové s cenou do pěti tisíc. Na bazaru by jsi našel i něco staršího a výkonějšího.
Tím nechci říct, že ten Stagg je naprosto k ničemu. Pokud jsi naprostej začátečník tak stejně veliký rozdíly nepoznáš, ale jestli u basy zůstaneš tak stejně za chvíli zjistíš, že ten Stagg není nic moc a budeš měnit. Zatímco takovej Warwick Blue Cab 30 si časem můžeš nechat na domácí cvičení a třeba kdyby byla kapela tak si koupíš pořádnej apec.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Amenaivn86 píše:Stagga bych nebral. Raději bych koukl po kombech Kustom, Laney. Za pět tisíc už se dají sehnat na bazaru dobrý aparáty a bude to lepší jak stagg. Sám mám Ibanez SW 65 a na doma je to super pro naši kapelu to taky stíhá (nemáme bicí). Pro začátečníka je kvalita naprosto výborná. A sem tam se na bazaru nějaký najde. Rozhodně to bude lepší volba jak ten Stagg.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Nero
- Rádce
Aivn mi promluvil z duše...
K tomu SW - ano, to by byla určitě dobrá volba, nějakou domu ho mám a jsem s ním nadmíru spokojen, za ty prachy hraje parádně. Výkon dostačující, zvuk velmi obstojný. Kdybys narazil na něj, tak neprohloupíš... (No, jen je ta potvora pěkně těžká
)
K tomu SW - ano, to by byla určitě dobrá volba, nějakou domu ho mám a jsem s ním nadmíru spokojen, za ty prachy hraje parádně. Výkon dostačující, zvuk velmi obstojný. Kdybys narazil na něj, tak neprohloupíš... (No, jen je ta potvora pěkně těžká
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Já jen můžu potvrdit dobtrý zkušenosti s Warwickama a Laney...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
BUDAJ-31
do skusobne minimalne takych 50-60W...ja som mal v skusobni 35W kombo PEAVEY MINX110 a este len samotne bicie NRG ich prehlusily (teda aspon ta haitka a cinely lebo bubenik hral ted tvrdsi styl)...ked uz tak tak by som sa pozrel radsej niekde do bazarov a kupil nieco ojazdenejsie ale zato vykonejsie