Opravy efektů?
Pravidla fóra
- dankosmile
Opravy efektů?
Neviem co sa stalo, ale odisiel mi moj milovany efekt od TC Electronic Chorus/Flanger a potreboval by som ho dat niekomu na opravu.
http://www.guitarampsonline.com/TCElect ... Chorus.jpg
Neviete o niekom v Prahe?
Moc ďakujem
http://www.guitarampsonline.com/TCElect ... Chorus.jpg
Neviete o niekom v Prahe?
Moc ďakujem
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
zkus se obratit na http://www.smrckaeffects.com/
- dankosmile
Mam pocit, ze tyhle krabicky jsou digitalni a jako analogy se jen tvari, ale mozna kecam, ono se to hrozne plete. A ani u digitalni krabky to neni beznadejny, ale samozrejme je to zavada od zavady.
Jaky jsou symptomy?
Pan Smrcka by to urcite dokazal opravit, asi neni moc lidi, kteri by se v efektech vyznali lip nez on. Jeste se hodne vyzna Mykl, kterej chodi sem na bazar do diskuze, muzes zkusit napsat jemu.
Jaky jsou symptomy?
Pan Smrcka by to urcite dokazal opravit, asi neni moc lidi, kteri by se v efektech vyznali lip nez on. Jeste se hodne vyzna Mykl, kterej chodi sem na bazar do diskuze, muzes zkusit napsat jemu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tedka je dost v mode delat digitalni efekty v analogovym fraku, tj. ovladani je analogovy (tedy parametry nastavovany potenciometrama atd.) a samotna efektova jednotka je digitalni se vsim vsudy.
Mimochodem mne osobne to je sympaticky, nemam rad frfnani s menu a presetama, radsi si to nakroutim rucne
Mimochodem mne osobne to je sympaticky, nemam rad frfnani s menu a presetama, radsi si to nakroutim rucne

Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- dankosmile
Symptomy su take, ze sa to vlastne vobec nezapne 
Nesvieti led dioda, neprepusta signal ani ked je on ani ked je off..
Tak ich skusim oslovit. Tak ten efekt je starsi a kupil som ho pred asi troma rokmi z bazaru, ale za ten cas co som ho mal fungoval perfektne a ten zvuk je genialny

Nesvieti led dioda, neprepusta signal ani ked je on ani ked je off..
Tak ich skusim oslovit. Tak ten efekt je starsi a kupil som ho pred asi troma rokmi z bazaru, ale za ten cas co som ho mal fungoval perfektne a ten zvuk je genialny

Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...
Jestli to jde i na baterii, zkus to na baterku... Kazdopadne jsou dve moznosti: Budto byla nekde na napajeni nebo na vstupu spicka a odpalilo to jen nejaky odpor, vytekl kondik ci podobna prkotina, pak to dokaze prepajet kdekdo, nebo se odpalil celej prevodnik nebo jednotka, pak je to v haji a nema smysl to spravovat... Mozna by pomohlo, kdybys sem poslal nejakou kvalitni fotku rozdelanyho efektu.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
tohle se mi stalo u mrtě efektů a bylo to povětšinou překlápěcím obvodem, kterej řídil zapínání vypínání efektu - to by měl zvládnout smrčka levou zadní - i zkušenej elektrotechnik
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
- dankosmile
Nie nie na baterky to nie je. Pisal som email panovi Smrčkovi tak snad to nie je odpalene v obvode :/... dobry efekt to je
)

Pěkný ráno přeju.
Co: EHX Deluxe Memory Man.
Jak: Prostě mi, imbecilovi, při převozu do klubu upad z metru a půl na chodník.
Symptomy: Při sepnutí se rozsvítí kontrolka, ale signál neprochází. Je to němý.
Pravděpodobně mě odkážete na mistra Smrčku, ale přece jen zkouším, esli by někoho zkušenýho z Vás nenapad nějakej jinej tip na opravnu(praha). Případně kdyby měl někdo jakoukoliv radu - co já vim, třeba je to nějaká prkotina. Stalo se mi to večer, takže jsem to zatim neměl čas otevřít. Dík.
Co: EHX Deluxe Memory Man.
Jak: Prostě mi, imbecilovi, při převozu do klubu upad z metru a půl na chodník.
Symptomy: Při sepnutí se rozsvítí kontrolka, ale signál neprochází. Je to němý.
Pravděpodobně mě odkážete na mistra Smrčku, ale přece jen zkouším, esli by někoho zkušenýho z Vás nenapad nějakej jinej tip na opravnu(praha). Případně kdyby měl někdo jakoukoliv radu - co já vim, třeba je to nějaká prkotina. Stalo se mi to večer, takže jsem to zatim neměl čas otevřít. Dík.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opravy efektů?
Mám trošku problém s ehx Hoax, efekt jako takový funguje, ale např. feedback začíná celkem škvrčet na nastavení, které někomu jinému na YT funguje.. něco jsem se dočetl o trimech, ale já do toho hrabat nechci, tudíž nevíte o někom, kdo by to byl schopný naštelovat?
Zkus yeeshkula, ale je z Prahy.
v profilu vidim Ostravu, zkus pana Baygera
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Už to řeším přes Brno, ale děkuju za návrhy:)
zdravim neviem do akej temi to mam napisat tak sem... posral sa mi metal muff od electro harmonix... cisty zvuk prepusta len velmi velmi potichu a ked ho zapnem tak skresluje uplne inak nema to ten spravny smrnc... vedeli by ste mi poradit ci to moze byt ze sa tam len elektronka vypalila alebo ci je tam niaka poistka ? nedavno som ho kupoval a velmi nerad by som ho vyhodil. dakujem
Jestli si ho kupoval nový, hybaj reklamovat.. Předpokládám, že baterku a kabely jsi zkoušel.
G LPJ T DC B BS - L6 HXs - GK 400RB - SD NY 121 (B&C 12HPl64) (: