Kde sehnat zvukovku s hw syntezou podporujici ASIO a externi

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
honza2000

Příspěvek od honza2000 »

Mám totiž externí usb sound blaster který není příliš žádán windowsem vistou
pod vistou nefunguje příposlech tudíš na klávesy hraji po slepu a druhá věc nefunguje syntetizér jen hnus Microsoft Roland GS zatím používám fluidsynth který nezpožďuje a má soundfont ale ten příposlech mi vadí dosti a ještě jsem našel jiný creative driver který sice není od firmi creative je od dobrovolníků ale zdánlivě fungoval ale sound blaster nahrával mono oba kanály dohromady ten co nahrává mono je zde http://www.xpvistaworld.com/sound_blast ... al_391.htm jina soundfont i příposlech jedou skvěle na stránkách creative je pro SB live24 usb ale ten nemá příposlech A SOUNDFONT můžete mi nějak poradit jakou externi zvukovku ale maximálně do 1700 korun dražší ne nejsem pracháč nebo co je vlastně tomu soundblasteru pod xpéčkem jede dobře ale vista je pro mně lepší.
honza2000

Sám jsem nakonec našel řešení

Příspěvek od honza2000 »

Nabízím pomoc majitelům SB Live External pod Vistou kdy nefunguje příposlech a není poznat co vlastně hrajete či nahráváte a nefunguje SoundFont syntetizér. Existuje i náhradní instalačka pro Vistu, která ale po instalaci zaznamenávala mono já ale našel kde je zakopán pes: U mně na zahradě hahaha zasmáli jsme se, ale k věci pánové nejdříve název balíčku USBVS_PCDRV_LB_1_00_0060.exe, teď k tomu monu přes ASIO4ALL je záznam stereofoní, chyba je tedy v nastavení Widlí. Postup: Ukažte pravím myšítkem na repráček na liště Visty a zvolte Zařízení pro záznam, ukažte na Mic/Line in a zvolte vlastnosti, pak Upřesnit na Výchozím formátu nastavte 44100Hz a 2 kanály. Pokud máte povolen vstup What U Hear nastavte to samé. Povolíte jej že dáte na políčku s vstupy pravé myšítko a zvolíte zobrazovat vypnuté, pak pravé myšítko na What U Hear a povolit. Tento vstup Vám umožní záznam ze SoundFontu a softwarovích syntéz do wave a uložit na CD společně se zpěvy a audio záznamy. Balíček seženete že do Seznamu.cz nebo Googlu.com zadáte USBVS_PCDRV_LB_1_00_0060.exe
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“