Ano, dnes jsou zvukaři i u koncertů ve sklepě, kam si tě přijde poslechnout leckdy méně lidí než kolik je tam kapel.Tube Guru píše:Teď po opětném přečtení jsem si všiml, že píšeš o zvukaři, čili pravděpodobně venkovním koncertu. Tak tam, pokud to panu zvukaři vadí, si to může "ošéfovat" sám a nemusí požadovat po kytaristovi, aby se ztišil. Přece 50W z Marshallu 1987 nemůže dělat venku žádné potíže. Nebo dnes už je to jinak než před 40 lety?![]()
Taky nemohu souhlasit s tím, že by byl efekt brzdy nutně znát až u hlasitosti, kdy začíná slyšitelně kreslit konec. U mě je třeba problém ten, že ač mám MV zesilovač, doma na nízkou hlasitost není moc dobře použitelný kvůli čemusi ve zvuku, čemu se v angličtině výstižně říká fizz. Stačí dát volume lehce přes 1/10 a významná část toho zmizí. Jenže to už není domácí hlasitost ani bez brzdy, ani s brzdou.
Nejlepší bude, když to sám vyzkoušíš. Na bazaru se brzdy od Hota objevují okolo 1200 a nebude problém ji prodat, když by ti nevyhovovala.blaruskrudiask píše:já ale NECHCI zlepšovat zvuk a mý uši sakra dobře ví, jakej je rozdíl mezi zkreslením z předzesilovače a z power lamp. Nechápem se, nevadí, asi to neumim napsat:).