Cedr vs Smrk
Pravidla fóra
Re: Cedr vs Smrk
Matěji, prd se v tom vyznám, ale toho, že má krásný tón, jsem si všimnul i při poslechu na noťasu... Užívám si jeho superkultivovaný projev 
a mě těší, že tenhle kultivovaný inteligentní borec má takovou sledovanost a ani si pro to nemusí patlat nutelu na hlavu, nebo něco podobného.
výborné je např. video o vývoji kytary s Robem Scallonem (a mnoho dalších)
výborné je např. video o vývoji kytary s Robem Scallonem (a mnoho dalších)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Pokud jste jich dost viděl nebo slyšel, odhadnete kolik jakých? Myslím, jestli je to stejné u Blue řady i u Yellow řady (v ohledu na poměr prodaných, Blue řady se jistě prodává více)? Nebo u lepšího dřeva (dražší řada = výběrovější dřevo) to tolik nebylo? No a vůbec, kolik vyhluchlých myslíte? třeba každá 3. nebo spíše 10.? A ev. další věci u té degradace jste vypozoroval? Třeba věk nebo nějaké očividné špatné zacházení, skladování...? Samozřejmě chápu, že čím starší, tím pravděpodobnější...džetro píše: 8.04.2023 17:41 Já jsem zas těch vyhluchlých cedrovek viděl (slyšel) dost, naposled Furch v úterý.
Je to rok starý příspěvek, tak si nepamatuju co to konkrétně bylo za model. Kousek níž v dalším příspěvku na předchozí stránce píšu že nevím čím to je. Teď jsem dlouho v dílně cedrovku neměl.accc píše: 11.04.2024 11:22Pokud jste jich dost viděl nebo slyšel, odhadnete kolik jakých? Myslím, jestli je to stejné u Blue řady i u Yellow řady (v ohledu na poměr prodaných, Blue řady se jistě prodává více)? Nebo u lepšího dřeva (dražší řada = výběrovější dřevo) to tolik nebylo? No a vůbec, kolik vyhluchlých myslíte? třeba každá 3. nebo spíše 10.? A ev. další věci u té degradace jste vypozoroval? Třeba věk nebo nějaké očividné špatné zacházení, skladování...? Samozřejmě chápu, že čím starší, tím pravděpodobnější...džetro píše: 8.04.2023 17:41 Já jsem zas těch vyhluchlých cedrovek viděl (slyšel) dost, naposled Furch v úterý.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/