Zdar lidi..
Mam trochu problém v guitar rig 4. Když zapojim kytaru normálně do externí zvukovky a zapnu guitar rig, tak se mi do toho míchá i ten čistý zvuk co jde přes zvukovku.. Dá se nějak nastavit, aby šlo jen to zkreslení v GR??
Nastavení v Guitar Rig 4
Pravidla fóra
Nastavení v Guitar Rig 4
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
Re: Nastavení v Guitar Rig 4
Tohle vyřeší nastavení hlasitosti v ovladacích panelech , někde bys tam měl možnost jeslti chceš slyšet vstup z kytary nebo něco v tom smyslu , to odškrtni.
¨
Edit: Ted koukám , že máš Lambdu , na lexixoncách se dá seřídit vstupní hlasitost, pohraj si s knoflíkama na zvukovce
¨
Edit: Ted koukám , že máš Lambdu , na lexixoncách se dá seřídit vstupní hlasitost, pohraj si s knoflíkama na zvukovce
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
jj pohejbal jsem Monitor mixem na playback.. Ale ještě nemam vyhráno s letencí..Vybranou mam lambdu a asio a Sample rate na 48000. Output je kolem 30ms.. Docela je to zpoždění občas slyšet..
Někdyzvuk začne i jakoby praskak i když před tim bylo vše v pořádku.. Někde tady na foru jsem četl že, se ta lambda občas zahlcuje tak nevim jestli je to ono.. Každopádně jsou tyhle věci dost otravný, když bráněj v kreaci.
Někdyzvuk začne i jakoby praskak i když před tim bylo vše v pořádku.. Někde tady na foru jsem četl že, se ta lambda občas zahlcuje tak nevim jestli je to ono.. Každopádně jsou tyhle věci dost otravný, když bráněj v kreaci.
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No není zahlcování. Lambda se nezahlcuje, když ji používáš tak, jak máš. Ale pokud zvukovka nedisponuje něčím, čehož jméno si teď nevybavím (multi-client? multi-něco prostě) tak nelze pouštět dvě různé aplikace se zdrojem audia. Zvukovka to prostě nedává.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak a ještě dodám, že latence 30ms není rozhodně slyšet jen občas, ale furt
tak do 10ms je to na realtime hru, ale víc už nebývá moc použitelné......
P.
P.