Nej kombo na cvičení???
Pravidla fóra
Nej kombo na cvičení???
Mám takovej drobnej dotaz
... Uvažuju o koupi novýho komba na cvičení na doma. Ale i přesto (nebo právě proto) aby to mělo krásnej zvuk
... mí poslední kandidáti byli Hughes&kettner edition blue 15R a Kustom Arrow 16DFXJ... ten Kettner prej vážne skvěle hraje ale zase není nejlevnější a hodně mě láká ten Kustom a to hlavně kvůli ceně a DFX efektům
, jenže se bojim o kvalitu zvuku.... předem dík za rady a chci říct že mi můžete navrhnout i jiný alternativy ale rád bych se vešel tak do 4K a 20W 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
o tom jsem cosi četl...ale moc mě to neuchvatilo a nelibi se mi po strance ovladaní...ale dík za raduZdar. Zkus se mrknout na roland cube 20X to taky není špatné kombo..
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
uznavam, že to ovladání u Cube(ů?) není tak zlý ale docela mě to lekalo...sem zvyklej na knoflíky pěkně v řadě a ne takle různě
, ale jasný je že bych si zvykl... někde se na něj mrknu, dik za Tip!
neudělal by tu někdo nějakou stručnou "recenzi"
když to tu má každej druhej (nebo spíš každej)...třeba nějaký výrazný + a - tohodle komba?
byl bych vděčnej!!!
Jo a kdyby někdo měl nějáký zkušenosti a názory na ty 2 komba co jsem napsal výš
tak se podělte! dik 
Dobrá. Roland má obrovské plus v těch modulacích máš tam od akustiky přes crunch pak alá AC/DC až po metal. Ovládání je fakt jednoduché. To kombo celkově je hodně odolné. I při vyšších hlasitostech to jede pěkně a nehuhlá to. Žádné - sem ještě za ten rok co ho mám nezpozoroval. Navíc to má 4 efekty, které se můžou hodit.
Mám takový dotaz. Chystám se pořídit si na doma nějaký lamp. kombo a nejžhavějším adeptem pro mě je CRATE V18-112. Nicméně mám dva dotazy, které mojí objednávku zdržují.
1)Asi lamáckej dotaz, ale opravdu tomu nerozumím. Kombo totiž neobsahuje Volume, takže vůbec nechápu, jak štelovat hlasitost, jestli přes kytaru, nebo přes zesilovač (čemuž se chci vyhnout).
2) Je to kombo vůbec vhodné do paneláku? Tím myslím, jestli ho vůbec zde využiju, nebo jestli se mi více nevyplatí Crate V5.
Předem díky za každou odpověď
1)Asi lamáckej dotaz, ale opravdu tomu nerozumím. Kombo totiž neobsahuje Volume, takže vůbec nechápu, jak štelovat hlasitost, jestli přes kytaru, nebo přes zesilovač (čemuž se chci vyhnout).
2) Je to kombo vůbec vhodné do paneláku? Tím myslím, jestli ho vůbec zde využiju, nebo jestli se mi více nevyplatí Crate V5.
Seš si jistej, že si chceš pořídit lampu i když nevíš jak jí zeslabit? já jenom abys za tejden nenapsal, že ti odešly lampy špatným zacházením, nebo něco podobnýhoDennis.16 píše:Mám takový dotaz. Chystám se pořídit si na doma nějaký lamp. kombo a nejžhavějším adeptem pro mě je CRATE V18-112. Nicméně mám dva dotazy, které mojí objednávku zdržují.![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
napiš malou recenzi až dorazíTonda píše:Do paneláku - Blackheart Killer Ant , 0.25W![]()
(můj už je na cestě)
taky přemýšlím, že bych pořídil upgrade domácího cvičítka...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Je dobrá volba tohle kombo? Jestli s ním někdo máte zkušenosti. Do paneláku si dovolit nic většího bohužel nemůžu...
http://kytary.cz/crate-celolampove-komb ... 91:0:0:1:0
radsi kup tranzistor.
tadynatom nic nenastavsi, neni tam ekvalizer, buhvi co tam je za lampy a jak je to udelany. navic to stoji vcelku dost penez.
ale neslysel jsem to.
nicmene doporucuju spis trandak.
tadynatom nic nenastavsi, neni tam ekvalizer, buhvi co tam je za lampy a jak je to udelany. navic to stoji vcelku dost penez.
ale neslysel jsem to.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Údajně je v tom tragický repro.Asanoth píše:radsi kup tranzistor.
ale neslysel jsem to.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
To je v čoudu. A tohle je na panelák moc silný, co?Asanoth píše:radsi kup tranzistor.
ale neslysel jsem to.
Já přemýšlel o Fenderovi Champion 600, ovšem mám povrchní problém a to design toho komba.