Montyho čardáš

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Lachim

Montyho čardáš

Příspěvek od Lachim »

Zdar všichni. Nemá někdo,nebo neví kde splašit Monti Csardas? Mám tím na mysly soubor do Guitar Pro. Sice mám noty,ale je to pakec to předělávat na kytaru. A hlavně na to nemám čas. Jestli nic,tak to holt budu muset udělat sám,no.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Milda

Příspěvek od Milda »

Lachim

Příspěvek od Lachim »

Sice trochu zvláštní,ale přesto dík
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
Milda

Příspěvek od Milda »

V čem ti to připadá zvláštní?
Jestli hledáš konkrétně tuhle pasáž http://cz.youtube.com/watch?v=wHUOP8w0N ... re=related tak ta začíná na 84 taktu na lince Mohameda a musíš si to samozřejmě jako téměř vše v GP převést.
Tzn. že nebudš začínat géčkem na 7 pražci, ale Déčkem na 12, H na 15, G 15,14, D 15,14,12,11,12 atd.atd.
Doufám, že jsem to teď nenapsal blbě, protože to píšu z hlavy.
Takže hodně trpělivosti, protože to tempo je celkem vražedný a bez něj to jaksi není ono :lol:
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Zvláštní je to v tom,že já to hrál podle orig. not od začátku (takový vláčný to je) a tam to teda bylo jináč,než tady. Ta rychlá,známá pasáž je OK. Mě šlo ale spíš o ten začátek a pokračování. Páč dál než zatu "rychlovku" jsem nedošel.
Já bych to chtěl hrát jako orig. Podobně (ale líp)

http://www.youtube.com/watch?v=30BQsDEu ... re=related

to nejsem já,ale takhle nějak to zní.

Ale jak říkám,jsem rád,že se aspoň něco našlo.
- krabiček a efektů kýbl
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

doporucuju ti to hrat podle prvotnich not pro housle :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
vanes

Re: Montyho čardáš

Příspěvek od vanes »

Zdravím, nemohl by mi někdo prosím poskytnout noty na Csardas? Budu moc vděčná. Chtěla bych se ho moc naučit, hraji sice na housle, ale je to nádhera. Předem díky.
filip1910

Re: Montyho čardáš

Příspěvek od filip1910 »

4au prosim neposlali by jste mi nekdo na meil noty na montyho čardáš(kracalaf@seznam.cz)dik moc
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“