nechceš třeba strata?
každopídně ani u té ibanezy bych výměnu snímačů neházel do žita
taky myslím, že ty stock snímače nebudou nic moc.... kdybys chtěl mám tu jeden pořádnej snímač v tržištiDark Axel píše:možná je lehké doporučit někomu, kdo má rád zvuk LP LPčko, je to rozhodně smysluplnější, než mu doporučit kytaru se zvukem úplně jiným
nechceš třeba strata?
každopídně ani u té ibanezy bych výměnu snímačů neházel do žita

dík že mi to opakuješNuker píše:TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..
Ty ses hroznej hnedonos... A srovnavat hardware na staggu a na fokusu je jako srovnavat jabka s jabkama... (oboje stejne "zplesniveli")Nuker píše:TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..
Ted k věci , výměna snímaču mi přijde u tehle kytary celkem blbost , protože jen to , že to má napis stagg vypodívá o nekvalitním dřevu , tremolu a všem co se dá , mam panickou hruzu z těch jejich koliků na laděníKdybys měl dejme tomu třeba fokusku tak to je o něčem jiném , ale u této kytary nevím , nevyplatí se to , za mě si kup epinu LP a do toho narvi seymon duncan a měl bys být spokojen
Forum je o diskusi tak jdeme diskutovat ne ? Nebudem se hádat oba víme , že to nemá cenu , ale podívej se na věc z očích někoho jinéhoTakJakyhoMeZnas píše:dík že mi to opakuješNuker píše:TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..jsem mimo(zemstan), ale za prvý, neopakuju stále dokoloa výmněnu snímačů, a když už se někdo vyjadří, tak si o něm myslim co chci, ale nezahlcuju timhle fórum
ber si z toho ponaučení, že lepší je být zticha a neprovozovat filozofický úsudek, jenž tech slov ani význam neznáš
že jsem stále s nečím nespokojen? zatím jsem se stihl vyjádřit stemy přízpěvky, tak jestli sis nečeho všíml, budu rád za SZ
jediné co je mi v tomto threadu důležité, je spokojenost toho, kdo se zeptal
jestli budeš semnou držet, nabídni také něco aby byl spokojen
![]()
P.S.- Ach Nero... stáváš se vzorem více a více lidí
Další ... ano troufnu si srovnávat stagg a fokus na obojí jsem hrál , u staggu máš jistý , že kupuješ nekvalitní nástroj kdyžto u fokusu máš zajíce v pytly , hrál jsem jak na špatné tak dobré kusy a vím , že pokud si vybereš dobrý kus a přidáš lepší snímače tak máš kvalitní nástrojmrkendy píše:Ty ses hroznej hnedonos... A srovnavat hardware na staggu a na fokusu je jako srovnavat jabka s jabkama... (oboje stejne "zplesniveli")Nuker píše:TakJakyhoMeznas : Promin , ale dle mýho skromnýho a asi irelevantního názoru mu radíš uplný "píkoviny" , hledá zvuk LP - pokud mi ještě uši slouží tak se jedná o kulatej teplej špekatej ton a je pruraznej ostrej sound kterej má ibanezka , vím , že jí máš ty , ale furt si s něčím nespokojenej , přijdeš mi mimo , ale je to jen muj skromný názor a nebudu dělat vychry ..
Ted k věci , výměna snímaču mi přijde u tehle kytary celkem blbost , protože jen to , že to má napis stagg vypodívá o nekvalitním dřevu , tremolu a všem co se dá , mam panickou hruzu z těch jejich koliků na laděníKdybys měl dejme tomu třeba fokusku tak to je o něčem jiném , ale u této kytary nevím , nevyplatí se to , za mě si kup epinu LP a do toho narvi seymon duncan a měl bys být spokojen
Máte pravdu , dost diskuze o ničem , omlouvám se všem které jsem urazil či nějákým způsobem naštval , KONEC OT zpátky k problémum.Dark Axel píše:být váma tak to tu zklidním, Nero vám vzkazuje, ež si to tu s váma večer vyřídí
Jo,zpátky k problémům: Do Stagga nacpu snímače z papíru,aby to líp hořelo a hodim ho do kamen.Grrrr...Nuker píše:Máte pravdu , dost diskuze o ničem , omlouvám se všem které jsem urazil či nějákým způsobem naštval , KONEC OT zpátky k problémum.Dark Axel píše:být váma tak to tu zklidním, Nero vám vzkazuje, ež si to tu s váma večer vyřídí
Jenom chci jeste podekovat, ze mi to Nuker vysvetlil, jak je to s tema staggama a fokusama... Vazim si jeho velkych zkusenosti, ktere si precet tady na foru... Rozvedl bych to vic, ale kdyz Nuker rika konec OT, tak konec OT... (hele sorry, ale predtim jsi opapouskoval Nerum prispevek a ted Axeluv, snaz se psat priste za sebe..)Nuker píše:...
ano, já vím co si o mě slavná většina myslí, tvoje neustálé rozprávění o tom, jak mám podprůměrnou až nízkou inteligenci, mi připadá až smešné... Nero...Nero píše:Byl bych rád, kdyby jste se tady uklidnili a řešili věci k tématu...
Šetři, vyplatí se to...P5YCHO píše:Jo,v pohodě,já to beru.Stejně to vidim na to,že si toho LP koupim.Sice to chce víc šetřit,ale nevadí,já už se s tim snad nějak poperu.Nero píše:Byl bych rád...Ten zvuk je nádhernej.